tirsdag 23. november 2010

ENYAH - DEN NYE TIDSEPOKEN

Hentet fra Ekáras Essens
kanalisert gjennom An-Magritt Aune
http://ekarana.blogspot.com/


Hayetanah Ekára.
Hva kan du si om navnet ENYA som jeg fikk forleden dag?

Ekára: Så er den kallet for at berette om ENYAH - hva der tales den nye tidsepoke der menneskeheten nu beveger seg inn i.

Vi ser der er megen informasjoner der er blitt formidlet - dog der er intet der har berettet om navnet eller vibrasjonen av den tidsepoke der nu skapes.

Der er av de tidligerer Antillers frekvenser der nu atter manifisteres på sin Moder Jord. Der er av gamle visdommer - dog der er av nye og mer omfattende galaktiske frekvensers resonans der skal gjelde alt hva der nu skapes i tiden der kommer. Der er ei nogen tidsalder av de gamle stjernetegn mer - dog der er utvidede visdommer av nye tiders tegn der så vil begynne at manifisteres - dog der er meget mer utvidede.

Nu er deres Moder Jord en av de søstre der inngår i et meget større galaktisk system av planeter. Ei er der kun en klode der sirkulerer ikring sin RAH - dog der er av gjenopptagelser av de gamle tilstedeværelser - tilbake til de Lemurianske og Pleiadiske systemer.

- Og der tilhører nu søstre av de Antilliske vibrasjoner.

Bær således tålmod for de informasjoner der sakte vil åpenbares - for der er meget komplekse systemer der skal tilvennes - og der bliver nogle turbulenser før der atter faller til ro.

Så er der en ny Moder Jord i en ny tidsepoke ENYAH kreert.

Mah Doh.

Ingen kommentarer: