tirsdag 3. mars 2015

SaLuSa 27 februar, 2015

Dere lever i en dramatisk tid hvor forandringer vil komme til å skje meget raskt. Disse forandringene vil introdusere dere til den Nye Tidsalderen som med tiden vil forandre så godt som alle aspekter av deres liv. Det kan ta tid for dem å manifestere, men de er allerede i ferd med å ta form, etterhvert som det gamle oppsettet blir plukket fra hverandre. Dette har vært spesielt designet for å holde dere i mørket og forhindre dere i å forstå deres sanne potensial. De mørke Sjelene har med hensikt  og meget omhyggelig, skjult sannheten om deres opphav, men den tid går nå mot slutten, og de sjelene som er opplyste går foran og viser veien. Dette betyr at de som ikke greier å frigjøre seg fra sin gamle tro og oppfatninger, vil bli mer og mer isolert. Det er overhodet ikke snakk om noen skam eller gjengjeldelse når det gjelder dem, men det vil innebære at deres neste livsløp vil være en fortsettelse av det de allerede har valgt. Dere kan være helt trygge på at slike sjeler har mange hjelpere rundt seg, som oppfordrer dem til å ha et ønske om å løfte seg selv opp. Siden tiden er en illusjon, så spiller det ingen rolle hvor lang tid det tar for dem å våkne opp.

Legg ikke begrensninger på visjonene deres om fremtiden, for dette er en tid hvor alt er mulig. Åpne hjertet for Lyset og la deres kjærlighet favne alle sjeler, for i virkeligheten er dere alle Ett. Det viktigste dere kan lære, som er aller viktigst for deres fremtid, er tilgivelse, og denne burde ikke på noen som helst måte inne holde begrensninger. Alle sjeler har til tider opplevd og erfart både Lyset og de mørke energiene gjennom alle de livene de har gått gjennom for å lære det de trengte for å utvikle seg videre. Så når dere betrakter andre sjeler i dag, så husk at de arbeider med å frigjøre karma, og at rollene deres derfor kan spille seg ut både i Lyset og mørket. Dersom man dømmer eller fordømmer noen av dem, så skjer dette uten noen full forståelse av hva som er involvert i deres rolle, så det beste er simpelthen å sende deres kjærlighet til slike sjeler.

Fremtiden vil se at sjeler som allerede har utviklet seg, trer frem og vil hjelpe andre å løfte seg opp. Dere kan derfor ha full tillit til fremtiden og hva den har i vente for dere, ettersom fremtiden er sikret og skjebnebestemt til å ta dere inn i den Nye Tidsalderen. Den nye syklusen dere nå er inne i, vil raskt ta dere inn i de høyere vibrasjonene, og fred og tilfredshet vil snart komme til dere alle. Det vil være en tid hvor dere ikke lenger kan holdes tilbake av de mørke Sjelene, som når den tid kommer vil ha blitt fjernet fra Jorden. Sannheten er at ingen kan bevege seg inn i de høyere dimensjonene med mindre de selv er av høyere vibrasjoner. Alle disse fremskrittene er planlagt for dere, men vær tålmodige og la dem få tid til å manifestere. Vi forteller dere simpelthen de gode nyhetene for å løfte humøret deres, ettersom vi vet at mange av dere er slitne og svært gjerne ville komme videre. Det finnes ingen tvil om at dere vil frigjøres fra de lavere vibrasjonene, så fortvil ikke, men fortsett fremover på en positive måte.


Vi er fullt engasjert med å holde kontrollen på de mørke når de nå gjør sine siste desperate forsøk på å forpurre planene våre. Vi er alltid ett steg foran dem og vet når de planlegger å skape ødeleggelse og kaos. Nå som de vet at deres tid på det nærmeste er ute, har de begynt å tenke på hvordan de kan unnslippe konsekvensene av sine handlinger. Det finnes imidlertid ingen realistisk sjanse for at de kan skje. De vil finne at fluktrutene er blokkert og de vil måtte føle konsekvensene av sine handlinger. Vi snakker ikke her om menneskenes idé om gjengjeldelse, men om oppmuntring og hjelp til å vende tilbake til Lyset. Det er svært sjelden at sjeler snur ryggen til en mulighet til å forandre seg, men om de så gjør, så er det de selv som skaper sin skjebne og hvordan deres liv vil ende.


Vær sikker på at så snart situasjonen på Jorden har falt til ro og vi kan vi bevege oss fritt blant dere, så vil vi ta åpen kontakt med dere. Vi har planene klare og ferdige til å settes i verk, så som dere ville si; "så snart kysten er klar" vil vi kunne begynne vårt arbeid sammen med dere umiddelbart. Vår prioritet er å sette i gang de forandringene som behøves for å skape global forandring, slik at alle lands valutaer gradvis blir brakt opp på sin rettmessige verdi. I altfor lang tid har noen av dem vært tilskrevet altfor lav verdi, og disse står øverst på listen vår. Gullstandarden vil også bli gjenetablert og sette en stopper for de endeløse forandringene i valutaenes verdier. Slike handlinger vil blåse liv i det globale markedet igjen og det vil bli satt en stopper for spekulanteri.


Vi er allerede i gang med å hjelpe Moder Jord å stabilisere og rense planeten, og til slutt vil hun bli så jomfruelig ren og vakker som hun opprinnelig var. Det er lagt omfattende planer for å restaurere Jorden og vi er aktivt involvert på grunn av vår overlegne teknologi. Det vil skje forandringer over hele Jorden på samme tid og dere vil bli forbløffet over hvor hurtig de vil bli gjennomført. Uansett hvilke problemer dere matte ha for øyeblikket, så vil de forsvinne i bakgrunnen så snart vi kan gå i gang med planene våre for fullt. Naturlig vil en del aspekter av arbeidet også involvere dere på ulike tidspunkter, for vi ønsker jo at dere skal delta sammen med oss. Så kjære Sjeler, la dere ikke nedtrykke av at alt tilsynelatende går så sakte, for det er mye som foregår som dere for øyeblikket ikke er klar over.


Ved ulike anledninger har vi grepet inn og satt en stopper for handlinger som hadde til hensikt å gjøre skade og skape ødeleggelse, og som vi tidligere har nevnt, har vi forhindret det som ville ha ført til total ødeleggelse av Jorden. Så tvil ikke på at vi har evner og teknologi til rådighet som langt overgår det de mørke har og at vi kan bruke dem for å hindre dem i å skape en større katastrofe. Altfor mange ganger har dere vært underlagt deres nåde og vi har ikke kunnet gripe inn på grunn av karma, men selv i slike situasjoner har vi redusert og mildnet effekten av aksjonene deres. Vi er ikke det dere ville betrakte som en Galaktisk Armé, men har større likhet med deres Politivesen som prøver å forhindre at kriminelle handlinger finner sted.


Jeg er SaLuSa fra Sirius og gleder meg som alltid over å ha denne kontakten med dere. Det er også mange andre kontakter rundt om i deres verden slik at de nyhetene vi bringer kan gjøres kjent for mange fler av dere. Tiden fortsetter å gå stadig raskere og dere burde litt etter litt legge merke til det. Med tiden vil dere vende tilbake til en eksistens "hvor det ikke finnes noen tid", slik det var for årtusener tilbake før dere forlot de høyere rikene. Vår uendelige Kjærlighet og Lys og våre beste ønsker er med dere uansett hvor dere befinner dere.


Tusen takk, SaLuSa!


Mike Quinsey.
Website: Tree of the Golden Light
Oversetter: Leif

Ingen kommentarer: