mandag 9. mars 2015

Blossom Goodchild - 26 November 2012

Denne kanaliseringa er fra 2012, men det er noe i den som forteller oss noe viktig som gjelder NÅ.  Jeg ble helt perpleks når jeg så dette  -  tenk det, det står skrevet så klart, men vi ser det ikke med det samme.
-------------------------------------

26 November 2012 

Så... en uke har sust avgårde... stadig nærmere slutten av året... og du store! Som året har flydd av gårde. Nå bare overlater jeg det opp til deg... Du vet best hva jeg føler...

De varmeste hilsener til hver enkelt. Du snakker om tiden som flyr avgårde og vi er enige om at dette er tilfellet for deg. Men i den nye tiden vil det virke som den går enda raskere... Mye mer som om det *er ingen tid*. For tiden er av det gamle paradigmet og vil ha mindre og mindre betydning som 'tid' slik den beveger seg igjennom.  De kommende ukene skal være som om en dag er et minutt.

Det er allerede så mye kjærlighet som strømmer gjennom... ubemerket av noen... men få i momentum av mange.  La det være kjære dere ... la hjertene deres være innbydende og åpen for tilstrømningen av energi som dusjer din planet.  Minn deg selv hele tiden at du er kjærlighet og at tiden er kommet for deg å oppfylle deg selv med seg selv.

Du kan føle litt forvirring over hva dette egentlig betyr, og vi er klar over at vi har snakket om dette mange ganger før... men vi bare fortsetter å minne om det. For når mynten faller skal det være som om du vant i Lotto!

Fra hver sjels perspektiv... avhengig av hvor det perspektivet ligger... det skal være en bølge av utmattelse før hendelsen... vi bare oppgir dette som et kjennetegn. Dette har et sekundær utfall som det forbereder deg selv for de høyere energiene som skal komme.

En masse folk snakker om hendelser som solenergi og energiene den utgir... Jeg har ikke studert dette selv... så kan du kaste lys over dette i det hele tatt?

Solen kaster faktisk lys! Hva vi vil si angående denne saken er at mye aktivitet skal strømme direkte fra dette fartøyet. Igjen velger vi å ikke avsløre overraskelsen, men vi erkjenner at "sol-guden" skal spille en stor rolle i dette.

MAN BØR IKKE FORVENTE DET MAN FORVENTER!

Vi foreslår at i øyeblikkene av fullstendig sannheten ... en gjør klokt i å justere kropp, sinn og sjel inn i enheten av opplevelsen. For hver og en skal den være annerledes ... men vi foreslår at det er et felles grunnlag som alle skal gjenkjenne som endringen. Inhaler og pust på den dypeste nivå og åpne ditt VESEN til hva det er.

Kjære innbyggerne på jorden ...  Ende dagen er nå til ende. Nye dager skal skinne ned og gi alle fornyet håp om en vakker jord. En planet av skjønnhet som du gjenskaper til ære for deg selv.

Man skal merke forskjellen i sin egen sjel ...  uansett hvilket nivå den har oppnådd hittil. For lyset og kjærligheten som er skal tillate ånden å sveve og være seg selv. Oh gleden som skal oppstå.  Som du ville sagt ...  Det skal banke sokkene av deg!

Vil den gleden bli igjen etterpå?

Til en viss grad... Den skal være enorm i sin 'begynnelse'... Likevel skal den putre litt i rekkefølgen og justere seg til deres nyere høyere nivå.

INGEN ...  SKAL  FORBLI  DEN SAMME SOM  DE EN GANG VAR.

Og ennå skal livet ... bare gå på?

Ikke bare gå på.  Livet skal få ny opplysning.  For de som FORETREKKER det ... skal finne seg i et eventyrland som kommer fra hjertet ... En forskjell i hjertet skal være OPPLAGT for selvet og ønsket om å "Få det riktig".

Kan du forklare litt mer ... "Få det riktig".

Ønske om selvbeherskelse skal være mer tydelig. Så lenge har en vært 'under tommelen' og uvitende til absolutt perfeksjon av mennesket. Man skal være i stand til å revurdere situasjonen som har vært og gjøre det mulig å korrekte skaden gjort på/mot dem for hver bevegelse. Det vil være alles største ønske ...  For når dette er korrigert, sprang og grenser skal komme i sprang og grenser ... og den 'type' verden man har ønsket skal de nå gå inn i ... de skal være på dørstokken ...  med døren åpen.

Sjelene til jorden ... Sjelene til liv ...  som dette lyset dusjer over deg ...  finn den invendige styrken til å be om tilgivelse ...  Tilgivelse til seg selv som ble villedet fra tid til annen ... søk tilgivelse til de som ikke var så nyttige ...   men engasjerende.

Søk også tilgivelse til de som har virkelig reist de mørke veiene og ikke kan finne veien til frihet ... For de ble så tapt og forskanset på den stien de valgte ... at alle tanker om sollys forlot deres tanker og derfor deres sjel.

Når dette lyset kommer ... Finn deg selv ... Den sannheten av deg ... og tilbud den dypeste kjærligheten til selvet og for alt som den er.

FØL kjærligheten ... vi sier til deg ... det skal være overveldende.

Så vil det være over etter en viss tid?  For jeg har sett en video av en Maya gentleman som snakket nylig om at det foreligger en åtte minutters periode der vi alle vil bli gjort oppmerksom på en høyere bevissthet, og fra da av vil det være opp til oss å "følge det" ...  noe sånt!

Som vi sier ... denne bølgen av lys skal ikke være kontinuerlig ... ,  men likevel skal den være `der og da` i form av den store sammenhengen.

Jeg mener ...  Hvis noen er opptatt ... Vil de gå glipp av det!!??

Nei ...  det vil ikke være mulig. Det som skal komme er ikke av samme vibrasjoner i alt som har kommet før.  Det vil ikke være som det du har nevnt tidligere at noen kan være klare og noen ikke ...   som i en portal som åpner for eksempel.

DET SOM KOMMER KAN IKKE OVERSEES.

Med all respekt ...  er dette vel og bra for deg ... Du vet hva du snakker om ... men ikke vi!  Vi må anta og plukke fra alle de ulike påstander som har blitt oppgitt i saken.  Jeg vet det er ikke langt å gå ... ,  men jeg må si ...  Jeg gjør mitt beste for å være på den beste mulige plassen når tiden kommer ...  det er for meg ... heller minnes av oktober 14. 2008 ... da ventingen virket helt uutholdelig ...  blandet med spenning og mye forventning!

Derfor vil vi foreslå at man gjennomfører så mye pusting gjennom meditasjon som mulig, og la vite at sjelen vil bringe fred til situasjonen. 

VET I DITT HJERTE OG VÆR SIKKER I TANKENE DINE ... AT UANSETT HVA SOM FOREGÅR SÅ SKJER DET GJENNOM GUDDOMMELIG STYRKE.

ALT SOM SKJER INNI DEG OG RUNDT DEG ER DEN GUDDOMMELIGE PLANEN SOM BLIR HANDLET UT.

HUSK DETTE ...   UANSETT HVORDAN DET KAN SE UT.

Når du sier ting som det ...  vil det være et tilfelle av å ta grovt med jevn?

Det vil være jevnt hvis du velger å være av fløyel ...  og grovt hvis du velger å være av stein.

Vi ønsker ikke å forvirre deg på dette tidspunktet ... Vi ønsker bare å følge dine tanker med det som er mest verdifult.

Takk.  Jeg ønsker også å klargjøre at dere ikke har kommet med en dato på dette ... Er det en grunn?

Hva husker du?

At jeg bestemte meg for ikke å gå med "tider" så langt som du var bekymret ...

Vi bare følger dine ønsker. 

Tenk deg dette ... VIT dette ...  At det lyset som skinner fra din planet er utrolig sterkt ... For mange mange av dere vet at i deres hjerter at en ny verden er i gjære og vil starte når som helst. Denne energien som skinner ut gir slikt omfang til saken.

FORESTIL ...  alt som er 'nå'...  Deres hjerter slår som en og deres tanker blir av den samme vibrasjonen som kjærligheten og ønsket om å få til den nye verden.

Dypt i ditt hjerte vet du at din oppgave ...  som du har ventet så lenge på og følt angst til tider ... er å STRÅLE deg inn i den tiden du bestemte deg for å oppnå.

OG OPPNÅ DET SKAL DU.

Slipp dine tanker fra ALL tvil ... Dere kan nå bade i den Gylne glansen av hva dere har oppnådd.  Veien dere reiste var ikke uten sine fallgruver,  men veien videre nå er av det herlige solskinnet ...  brolagt helt med en FØLELSE av antenning og interesserer.

Kjære sjeler ... Vi er med deg ...  Du er med oss.

Vi vet at hva som vil komme utmerker seg alle forventninger.

Vi vet at du har marsjert lenge mot disse tider ...  århundre etter århundre ...  og nå er du her.

Himmelen lyder av fred ... når livet byr på en helt ny mening ... og ennå ...  er det den eldste historien i boken.

Mange takk... (Dette virker ganske kort selv om det tok 2 timer ... Jeg hadde et stort avbrudd ... Jeg mistet dokumentet midtveis!  Aplaus Google!)

Nettsted: Blossom Goodchild

Oversetter: Lisa (Sharellion)

Ingen kommentarer: