fredag 27. mars 2015

Hjernevaskinga må nå bort!

Nå er det snart tid for å bryte koden med hensyn til den hjernevaskinga vi har vært - og er - utsatt for i 3D.  De fleste er nok kommet forbi 3D nå, men noen etternølere er det nok her og der fortsatt som krampaktig holder seg fast i det kjente og velbrukte - "en vet hva en har, men ikke hva en får ..."  Generelt så forstår de fleste nå at vi har forflyttet oss, men er slett ikke sikre på hvor vi er kommet eller hva som skjer mer spesifikt. Etter hvert blir det stadig klarere at vi føler det er noe mer rundt oss som vi ikke ser, kjenner eller hører, men bare aner. Det er noe, men hva er det ...? 

OK. Vi forandrer faktisk alt hele tida nå. De som er over hodene våre og kikker ned på oss, de synes det er magisk å se hvordan vi driver på. Sjøl er vi slett ikke så skråsikre på at vi holder på med noe som helst, fordi alt er dekket av hemmelighet enn så lenge. Når sløret faller, blir det nok mange måpende fjes å se rundt omkring. Et relativt nytt fenomen som skremmer vår verden, er alle synkehullene som vil være med å sette sitt skumle preg på alt det uforståelige som skjer.  Slike hull kommer av en bevegelse under jorda, som igjen skyldes vann i bevegelse. Vann, gammelt vann som ble drukket av dinosaurer og nå av oss!

Vår rettesnor i alt dette er at vi etterhvert vil føle energien, slik at vi på den måten vet hva vi har i vente til ulike tider. Vi vil også føle magien kommer tilbake, den som vi i tidenes morgen hadde god kjennskap til, men så ble den skjøvet til side. Det er så mye kunnskap som skal gjenoppstå - alt det vi har glemt eller fortrengt skal fram igjen. Vi skal alle få våre "15 minutter med magi", lover de som kan love slikt. Jeg har det ikke helt klart for meg hva de minuttene vil gi meg, men venter sjølsagt spent på det - eller - kanskje jeg kan foreslå noe!?  Vi får se hva som kommer til overflaten etter hvert.

Vannet spiller en vesentlig rolle for oss jordboere. Hvis det regner kraftig f.eks. så ser vi det  som noe negativt og kaller det flom. Fordelinga av vannet har vært gjort på jordas overflate. Nå er det i ferd med å skje i de underjordiske delene av Jorda, det er også elver der som vi ikke har kjennskap til. Sett i forhold til alle våre forurensede hav som er til stor bekymring - er de rene elver det motsatte.  Vi har begynt på en ny 26 000 års syklus nå - vi er ved åpningen i dette øyeblikk. Vi fjerner alle aspekter av fortida, gir slipp på mange gamle brikker for å gå videre inn i den nye energien. Disharmoni er det ikke rom for nå.

Nå tar vi turen fra hodet og ned til hjertet, hvor vi planlegger at våre sendinger heretter skal ha som utgangspunkt.  Vi skal føle med hjertet - det er den nye verdens energi!  Det er en nødvendighet at vi med våre 3D-hjerner, arbeider med å utvide våre høyere bevissthetstilstander nå. Vi må bryte igjennom alle stengte porter, selektere ut gammel programmering. Kabalen avtar stadig i styrke og utgjør derfor ikke samme motstand som tidligere. Resten kan vi ordne med våre tanker - ser for oss Kabalen på flyttefot på tur tilbake til der den hører heime. En tenkt tanke manifesteres så godt som umiddelbart.

Tukáte

 

Ingen kommentarer: