fredag 13. mars 2015

SaLuSa 13 March 2015

Vi har vært i "helvete" og tilbake igjen, sier SaLuSa, men vi har vel ikke vært noen steder rent fysisk, vi har tenkt oss til "helvete" og tilbake igjen.  Vi har så god innbilningsevne at vi har innbilt oss hele denne "3D-torturen".  Det gjelder å være enkle offer for fantasien, tror jeg - og akkurat der har vel mennesket et pre da.  Det er godt at det er over nå, og at vi får oppleve den store oppvåkninga!

At vi skaffer Jorda lys, det forstår vi vel ikke helt heller.  Men det påstås at vi gjør det, og da godtar vi det. Får vi oppgaver som er ekstra viktige, er det fordi vi har noen forutsetninger til å utføre akkurat de oppgavene. Supert at mennesket er som poteten - kan brukes til det meste. Vi kan se oss som en dugnadsgjeng som er igang med å pusse opp rundt oss, noen gjør ditt og noen andre gjør datt.

Slik er Mennesket. Men det er noen 'mørke' blant oss fortsatt og de er angrepsvillige. Om vi treffer på slike, kan vi sporenstreks se dem som lys og fortsette med det vi holder på med. Hold all diskusjonstrang i nakkeskinnet, så sklir møtet med 'de mørke' som smeltet smør. Vi viker ikke for provokasjon, dette må vi hele tida huske på.  Send Lys.  Tar du slike provokasjons-energier på alvor, senker du dine egne vibrasjoner.

The Galactic Federation blir gitt friere hender etter hvert, så de kan behandle saker som kommer opp. Det kjente hierarkiet har hatt bukta og begge endene inntil nylig, men alt er løsere nå som vi skal tilbake til Lyset.  Det er visst noe som heter usynlighetskapper og de har vært flittig i bruk i tida som har gått. The G. Federation er opptatt av å bevare 'husfreden', og viker derfor unna så fremt det er tilrådelig.

TGF er fullt istand til å hamle opp med hvem som helst, men gjør det ikke da det er første prioritet å beskytte menneskene og ikke ødelegge noen andre. SaLuSa takker oss for engasjementet og utholdenheten vi har vartet opp med, men hva annet skulle vi gjort da - vi har ikke kommet langt på egen hånd ihvertfall. Vi må bare takke for all hjelp og støtte gjennom 'brenning' og 'kav' og glede oss over at vi er kommet til rette i Lyset.

TukáteIngen kommentarer: