søndag 22. mars 2015

Reiseruten vår

Vi har nå vært tur - retur Helvete, sier SaLuSa.  Reisen er så desidert over og vi har alle muligheter liggende foran oss - det er bare å gripe tak i det vi ønsker.  Helvete er altså der vibrasjonene er på sitt laveste. Vi har vært der nå og vi har overlevd, det er en bragd i seg sjøl.  På denne måten har vi lagt utrolige alen til vår vekst.  Det å ha vært så atskilt fra Lyset som vi har vært for  så å finne veien tilbake, det er den store bragden.       

Så er det bare å legge hodet på nakken, kikke opp i lufta og se alle skipene på himmelhvelvingen.  De er der for vår del, de kan vise seg uten usynlighetskappene nå, vi vet og forstår og er istand til å ta imot fremmede slik en alltid oppfører seg mot gjester. De mørke oppasserne har forsøkt seg og tapt, de må nå oppføre seg som tapere flest gjør - ligge lavt. Hovedoppgaven som er utført med dette, er at Lyset er tilbake på Jorda igjen.

Det er som Lysarbeidere vi har operert, og fortsatt gjør. Vi kommer til å møte på mye frykt ennå en tid, og da er det vår oppgave å holde oss flytende - ikke bukke under! Om vi blir med på fryktens premisser senker vi våre vibrasjoner deretter - og hvem vil gjøre det?  Påkall lyskilder hvis det skulle trengs, og hjelpen er der øyeblikkelig. Det er mange rundt som står klar til å hjelpe i ulike situasjoner.

Den Galaktiske Føderasjonen er nå gitt frie hender til å behandle saker som kommer opp - tidligere måtte dette følge hierarkiet som rådet.  All motstand kan nå bli slått tilbake for aldri mer å vise seg, men det er ikke poenget. Poenget er å beskytte oss så vi ikke lider noen overlast på vår vei tilbake til Lyset, forøvrig skal alle få leve og utvikle seg i sitt eget tempo.  Føderasjonen søker ikke konfrontasjoner, men bevarer freden med unnamanøvrer i det lengste.

Tukáte

Ingen kommentarer: