onsdag 4. mars 2015

Jorda får sin jomfrustatus oppgradert

I den åndelige verden befinner vi oss på den lyse stien.  Nøkkelen som gjør det mulig å krysse denne hellige stien er innenfor vår Soul Song - innenfor tredje-fjerde tetthet.  Der er vi tilpasset det som blir kalt Energetic Signature. Signaturen stråler ut i aurafeltet fra de sju chakraene langs kroppen. Auraen er stadig i endring i takt med våre tanker og handlinger.

Vi er nå i ferd med å forlate en inngang for å gå over til en ny som er åpen for oss.  Vi tilpasser oss hele tida, tilpasser oss til skiftende verdener og nye tilstander. Et spørsmål vi sikkert tumler med i det uendelige alle sammen er;  hvordan blir det heretter?  Vi vil i allefall bli sterkt påvirket av all utstrålinga som nå sendes ned på Jorda og ut over menneskene.  

Vi vet at gode nyheter er rett rundt hjørnet, men hvor er dette hjørnet - kan du spørre. Vi må da være der snart nå!  Jo da, du har helt rett, vi er der øyeblikkelig, men tid er så usikkert å operere med. Tidsperspektivet 'snart' er ikke så enkelt som det ved første øyekast virker. Skinnet bedrar her som over alt ellers.  Vi er mange som strekker og tøyer i begrepene for å få dem til å dekke over den ene ventetida etter den andre.

Men vi kan nyte været, mens vi venter. Ikke mange vinterstormer der ute ihvertfall, så vi kan godt nyte denne tida i friluft. Det må være skikkelig ryddet i alle energier før vi kan få hilse på de fremmede som lenge har sagt at de en dag vil stå her for å gi seg tilkjenne. Vi får bare gjøre våre forberedelser til det store gjennombruddet og møtet med både utomjordinger og andre.  Jeg gleder meg.

Tukáte

Ingen kommentarer: