lørdag 21. mars 2015

Oppgradering til tusen ... !

Nå vasser menneskene i høyere bevissthet.  De forstår og de undres og forstår så igjen det de ikke har forstått - og slik fortsetter det. Det skal sterk rygg til å bære så mye visdom i full fart, vi vet ikke fra tid til annen hva som blir lesset på ryggen. Vi bare vandrer og vandrer og bærer og bærer den ene børa mer prisverdig enn den andre. Noen veier lite, andre er tyngre - for ikke å si tunge. Visdom er heller ikke lett alltid.

Akkurat som vi i noen liv bar nyheter eller varer over lange avstander og i ulendt terreng. Slik har det foregått over hele kloden, og alle folkeslag kjenner til stien over fjell og det steinete terrenget. Jeg passet en slik rute sjøl, i Asia - i mine glansdager fra et svunnet liv i evigheten. Menneskene har gjort bruk av sine såkalte like tankesett og påfunn og dermed er det ikke de store forskjellene fra verdensdel til verdensdel. 

Det er mest avhengig av hvilke værmønstre det er rundt folket der de lever og bor, men forøvrig er påfunnene like i sør, øst, vest og nord.  Og hvorfor ikke - det er greit med en fellesnevner som er lett å få øye på i fremmed land. Det virker forsonende det!  Endringer som mars står for nå er; gammelt paradigme skal bort, sammen med alt annet hemmende - og fram skal frigjøring, kreativitet og opplysning stige!

Iflg. astrologien så starter det nye året i måneden mars, og så er det et nytt år med nye opplevelser og kanskje nye relasjoner i miljøet rundt oss og noen endringer etter som tida skrider. Dette er hendelser som ennå ligger i det ukjente for oss. Vi vet, av erfaring, at det alltid er en lett blanding av behagelige og ubehagelige bekjentskaper som venter oss. NB!  Obs! Obs! for de smørblide, sier jeg!

Oppvåkninga som følger nå er kraftig både på det globale nivå og på individnivå. Vibrasjonene heves og Jorda og vi fylles stadig med nye frekvenser. Vi kan spille Alkymistens rolle og tro at vi fyller våre indre lommer med gull. Hva vil vi huske fra denne reisen over stokk og stein, fjell og dal - kanskje utsøkte soloppganger, himmelen badet i rosa-lilla med nydelige lysegrå skyer - og Jorda's øvrige høstfarger finere enn noensinne.    

Tukáte   

Ingen kommentarer: