onsdag 3. august 2011

Symptomer og atter Symptomer!

Denise LeFay: Inner Body Vibrations & Other Unusual Symptoms
2011 AUGUST 3
http://deniselefay.wordpress.com/
GUESS WHAT…THEY’RE KUNDALINI RISING ASCENSION SYMPTOMS!


Det er skrevet mye om symptomer på ubehag i denne tida, men det ser ut til at det ikke gir seg - snarere det motsatte. Det er individuelt hvilke utslag denne oppvåkningen gir, så listen er blitt lang etterhvert. Oppvåknings-symptomer og Kundalini-symptomer er ett og det samme. Dette er symptomer som kan vare i mange år for enkelte, mens andre kan gå enkelt gjennom det eller merke det i kortere perioder. Det er ikke noe å være redd for i alle fall, vi har vært igjennom det som er verre.

Her er noe av dagens utvalg:

Hetetokter, varme hender og føtter, ryggrad, hode og hele kroppen ekstremt varm. Det kan komme kulde inne i kroppen, i enkelte chakra i perioder, energi-vibrasjoner - summing, indre risting, sakte bevegelser, elektrisitet i kroppen, støt, muskelkramper, rykninger, kløe, merkelig følelse på eller under huden, følsomhets-smerter, press i ryggen, mental forvirring, manglende evne til fokus, tap av ord, navn, osv., akutte humørsvingninger, intens sinne, frustrasjon, tristhet, glede, aversjon, bli litt 'gal' i perioder.

Ukontrollert, rasende og avskyr alt negativt, klarsyn, ser 'vesener', lukter røyk, røkelse, klarhørsel, stemmer, ord, klikking, rare lyder, akutte kvalmebølger, akutt svimmelhet, følelse av å falle, akutt allergisk, akutt kjemisk sensitiv, akutt følsom for lyder, lukter, lys, varme, energi, andre mennesker, lavere energier, lavere bevissthet, osv.

Akutt spisevegring, akutt behov for protein-rik mat, behov for lett mat, behov for små porsjoner, spiser til uvanlige tider, osv., vanskeligheter med fordøyelsen, diaré, tarm-sensitiv, oppblåst, smerter og press, hevelser i tarm og øvre mellomgulv, intense faser med hodesmerter, øm og mørbanket i hodet, liker ikke store ansamlinger av folk, manglende funksjonsevne, behov for privatliv, ro til å være, mareritt, arketypiske dømmer, positive og negative psykiske opplevelser, psykiske angrep i våken- og sovende tilstand, plutselig 'ut-av-kroppen-tilstand', våkner til spesielle tidspunkter på natta 3:00, 03:33, 04:44, 05:55, osv., får ikke sove, behov for å sove, utmattet, dypt fysisk utkjørt, følelsesmessig utmattet, mentalt utmattet, svak i kroppen, muskel-svak, apatisk, verkende kropp, bein, ledd, hyper-tilstander, rastløs, irritabel, anspent, tankene virvler rundt, ekstreme emosjonelle faser, gråt og mer gråt, sorg, føler kjærlighet for alle, osv., strålende energier, utvidet bevissthet, oppfatninger og kvante-viten vs lineær tenkning, stor ego-demontering.

Dette er alt sammen tegn på evolusjon og voksende bevissthet og alt det positive som følger med.

Les originalen her: http://deniselefay.wordpress.com/

1 kommentar:

Bohemian Writer sa...

Hei

Har lett en liten stund etter god informasjon om Kundalini symptomer.
Det viser seg at flere av symptomene har vart i flere år uten at jeg har vært klar over det. Summetone i kroppen, små støt i bryst regionen (som om det er en mobiltelefon installert og satt på vibrator).
Nå er denne summingen konstant. Når den når opp til ryggen, så føles hele armen nummen, mens jeg får ekstra press på den kroniske senebetennelsen.
Utover det, passer alle symptomene du beskrev som en prikk.
Jeg kan legge til at disse symptomene har økt kraftig i intensitet. Jeg kan legge til at min kundalini fikk en kickstart under min første fleinsopp seremoni.
Settingen var perfekt, og ble ledet av en sertifisert yogi.
Mitt formål med denne seremonien med sopp medisin var et ønske om å komme over skrivevegringen...Og kunne komme tilbake til skrivingen uten å marinere innvollene i løsemiddel fra Polet slik jeg har hatt som vane å gjøre når jeg gjør litterære skippertak. Og gått gjennom mitt private helvete i etterkant.

Det virker som om jeg har fått mer enn det jeg spurte om :-)
Baksiden med denne prosessen har imidlertid vært nedsatt arbeidsevne, og overveldende følelser. Til tider har jeg følt meg bipolar.'
Det eneste marerittet jeg kan huske å ha hatt var for noen uker siden. Og det var den arketypiske drømmen om å være både innesperret og å falle. I en heis hvor kablene har røket og er i fritt fall mot bunnen.

Det som slår meg at denne "oppvåkningen" skjedde uten mangeårig trening. Intet faste yoga ritualer....Skjønt allerede før min første seremoni hadde jeg på en følelse at den magiske soppen var en inngangsport til noe mye dypere enn kun medisin mot skrivevegring.

Denne prosessen, uansett hvor fascinerende (spesielt tilfeller av panikkangst sauset inn med framsynthet...Fantastisk!), så føles denne reisen til tider ganske ensom. Det er når jeg er sammen med de få andre jeg vet om går gjennom det samme at byrden føles mindre tung.

Det som uroer meg litt er hvordan Indigo fargen har kommet tilbake i livet mitt. Engang for mange år siden, i 1991-92, fikk jeg det kjælenavnet av en venninne. Som om det var noe Indigo som strålte ut av meg.
Etter det, tenkte jeg ikke særlig over det. Fram til da jeg ble tiltrukket av eldgamle urtemedisiner.
Siden da har jeg sett jærtegn som neonlys gjennom årtier...
Forklaringer...Nærmest...Åpenbaringer...


Hadde sett fram til en kommentar
MVH
Bohemianwriter1