mandag 29. august 2011

Hva er Politikk?!Hvorfor er det så mye forbud og utestenging på Jorda?   Når det kommer mennesker fra andre deler av denne planeten til et sted de ikke er født, så får de ikke være der? Hvorfor individualiseres landet på denne måten - av politikerne?   Det er som om landet kun er et vanlig hus, med husets begrensninger, bygget av politikere - de er eierne.   

Hva er det som i bunn og grunn definerer en såkalt 'politikk'?  En politikk som etterpå blir politiske partier.  I partiene er det mennesker som agerer private 'Huseiere' over et fellesareale - som blir kalt land?  Ser vi litt større på det, så er Jorda som en Båt hvor alle 'land' er ombord, deler alt - og eier det like lite!  Vi ER bare der - det er derfor vi er der - vi ER. 

Det virker som om all utvikling foregår bak politikernes rygg!   Planeten Jorda eller 'Båten' vi ER på, har nå seilt til Galaksen og er i et annet og mye større farvann enn der politikerne 'hus-er-er'.  I Galaksen er det fullt opp av større enheter, enn det som på Jorda heter land - der er det Planeter.   Og Jordboerne hva eller hvem er de? Jordboerne er kommet til planeten Jorda, fra de andre planetene!

Hva er Hvem og Hvor?

Ingen kommentarer: