mandag 8. august 2011

Opprydding!

Montague Keen: A New Beginning Awaits All Earth
2011 AUGUST 8
Channeler: Veronica Keen
August 7, 2011

http://www.montaguekeen.com/
Galactic Channelings - English


Avslutninger er aldri lett, sier Montague Keen, og sant nok. Og der med er det også sagt at det er forståelig med all motstanden fra de som har kontrollert hele planeten i så lang tid - de vil ikke gi seg uten denne motstanden. Men likevel, snart er det uomtvistelig over og vi slipper ut. Hva vi slipper ut av, og hva vi slippes ut til, er det store spørsmålet for de fleste. Vi er så forventningsfulle at det bokstavelig talt gjør ondt!

De som har hatt styringen på Jorda i tusenvis av år har ikke vært jordboere, de er Anunnakiene som en gang kom og ble så begeistret for denne planeten, at de ville bosette seg her. Men nå er det altså slutt. Med god hjelp ryddes Jorda for gamle hærførere, vårt arbeid med polariteten i samme perioden har ført til at spenningen utløses mellom de to punktene - den ene må pakke sammen, mens den andre får oppleve Helhet på denne planeten. Den gamle spenningen mellom Kjærlighet og Hat ender med seier for Kjærligheten! Det er det vi venter på skal avdekkes for å bli synlig for alle og omfatte hele verden.

Dette er en tid med stor forvirring og derfor er det viktig å være fullstendig overbevist når du velger retning. Er den gjennomtenkt og tjener et høyere gode, eller blir den tatt ut fra gammel vane fordi 'alle andre' gjør det samme? Husk at i en oppbrudds-stemning virvles det opp mye grums! Det venter en ny tid på Jorda, gamle spor skal bort.

Se originalen her: http://stevebeckow.com/
Galactic Channelings - English

Ingen kommentarer: