fredag 12. august 2011

Har du et åpent sinn?

SaLuSa 12-August-2011
12 August 2011
Channeler:
Mike QuinseyDet er enda problemer for de usynlige med å gjøre seg synlige på Jorda. Likevel, det vil ikke ta lang tid nå før det skjer. Det er allerede godkjent av flertallet av lederne, og det er hovedsaken. Motstanderne må finne seg i å være tilskuerne denne gangen, og det er et kvantehopp i utviklingen for oss underkuede menneskebarn.

Sannheten om besøk fra usynlige verdener vil nok sjokkere mange mennesker som har levd i sin boble og ikke ville la seg involvere i nyheter som 'det store skiftet' og 'besøk fra andre verdener' og 'stor oppvåkning blant jordboerne' - alt dette er blitt hørt på i all overbærenhet og lagt i skuffen for 'overdreven naivitet' etterpå. Dette har vært mottatte og klare signaler under samtaler som har dreid seg om de pågående forandringer for planeten Gaia. Garantien for at vi ble med på dette eksperimentet, var at vi skulle bli vekket opp i tide så sjokket ikke ble for stort. Ser vi tilbake omtrent 60 år, så er vel mange enige i at vekkingen har skjedd gradvis hele tida.

Det som har trykket oss stadig lenger ned i glemselen har også skjedd gradvis gjennom dualiteten, derfor er det idag meget vanskelig for mange å fatte realitetene i det som holder på å skje. Det er å håpe at flest mulig i det minste har forsøkt å holde et åpent sinn. I det øyeblikk du frivillig lar deg informere direkte, vil alt skje mye raskere. Forvent det uventede, og intet mindre! Takk til SaLuSa og Mike Quinsey.

Les alt her:
http://lightworkers.org/spiritual-channeling-ascended-masters-channel

Ingen kommentarer: