lørdag 27. august 2011

Den gang da ... og nå!

"Letting Go of A Piece of Your Heart"
27 August 2011 
Channeler: 
Brenda Hoffman
Channeled by Brenda Hoffman for 
www.LifeTapestryCreations.com

Dear Ones,


Det er smertefullt å gi slipp!

Kort oppsummert fra denne kanaliseringen:

I denne tida gir vi slipp både på mennesker, saker og fellesskap som har vært nære og sentrale i livet.  Dette gjør at mange blir stående igjen frustrerte og sorgfulle.   Det er som å gi slipp på deler av sitt eget vesen.   Paradoksalt er det også!  Vi skal bli mer hjertesentrerte, vet vi, og hvorfor da slippe det som allerede 'er' i hjertet!   Dette er et utfordrende vegkryss, men vegene skilles ubønnhørlig.   Og det er tungt, og det blir vi klar over først når det skjer!   

Når kjente og kjære strukturer faller, er det sjokkerende og vi føler oss rotløse - og det er rotsystemet vårt som omstruktureres nå!  Det er en stor revolusjon på gang.   En stor forandring.    Vi har lest om det og hørt om det og tror vi vet det, men først når vi lever det, blir det bevissthet!   Og det er ikke en fysisk revolusjon eller forandring.  Det er en bevissthets-revolusjon.  Men tårer tiltross, etter en stund med det nye så vil vi ikke tilbake til det gamle likevel.

Når bevisstheten endrer seg, er det naturlig at det vi foretrakk tidligere ikke oppleves på samme måten lenger.  Det er som med favotitt-dukken fra barne-dagene, den skaper ikke samme gløden idag.

Her finner du originalen:   Channelings | Lightworkers.orgIngen kommentarer: