mandag 9. mai 2011

Ta Ansvar - aksepter Frykten!

Vi har kommet langt - dette får vi stadig høre fra de som har bedre overblikk. Men er vi kommet langt nok? Nei. Det er forståelig at mange tviholder på det kjente - ut fra; "Du vet hva du har, men ikke hva du får." Vi har lært å gi slipp, men er det ensbetydende med at vi slipper? Vi vet det er snakk om bare én kropp, noe annet er illusjon, derfor er det lite smart å klamre seg til frykten - det forsinker alt. Nå er det bare å åpne øynene. Frykten er lysets skyggeside eller følgesvenn - aksepter dette.

Hva ligger bak det 'kjente og kjære' som vi ikke vil gi slipp på - som også omfatter gammel tankegang og reaksjonsmønster. Har du noen gang tenkt over at det kan være frykt? Og at vi lurer oss sjøl hele tida med bortforklaringer, når vi reagerer på gammelt vis? Vi tar i bruk skyggeboksing - 'ja, men ditt ... ja, men datt ...' Det er slik vi går fryktens ærend. Vi gir den ny næring ved at vi ikke skjerper tankene våre. Frykten må bare aksepteres som det den Er, først da forsvinner den. Aksept sletter magien.

Nå om dagen er de siste begivenhetene - USA/Afghanistan - en perfekt lærebok for 'gi-slipp'ere som oss. Det er selve spillet USA bedriver, som er læreboka. USA får en hel verden til å flamme opp i frykt, akkurat som de gjorde i 2001! De freser frykten til uante høyder. Folket biter på dette agnet gang på gang, og frykten får næring. Hvorfor blir ikke maskespillet forstått, akseptert og sluppet? Vi vet at USA pleier å sette i scene det de ønsker, aksepter det og la gå.

En gang (på Atlantis) ble vi ribbet for alle våre egne, innebygde hjelpemidler (svekket DNA), for at vi skulle bli avhengige og lett å manipulere. Dette var mørkets plan. Nå har vi ikke et ribbet DNA lenger! Mye av årsaken til at vi bruker så lang tid på slippe-prosessen, skyldes nok at vi lurer oss sjøl fordi vi holder på det 'uskyldige' gamle, kjente. Frykten er gammel og kjent den også, og når vi holder på det gamle og kjente - ja, så holder vi på frykten også! Vi nærer Frykten ved å reagere etter gammelt mønster, i smått som i stort.

Individet har valget mellom å ta Ansvar for seg sjøl - eller la sin egen frykt dominere alt.

Ingen kommentarer: