søndag 29. mai 2011

Hva er Frihet?

Ask Sri & Kira
http://www.sriandkira.com/category/perspectives/Kort resymé:
Ekte frihet er ikke avhengig av betingelser. Ekte frihet er Sjelens natur - oppvåkningen til bevissthet. Toppen av pyramiden! Frihet oppleves av egoet som følelsen av tap, slik egoet vanligvis saboterer kroppen og lager tvilen i sinnet.

Slå dette fast: Friheten er sjelens (vår) ekte natur - inngangsporten til den allvitende bevisstheten! Å tvile på dette, skaper Ufrihet! Det er tvilen som sinnet stiller opp med som skaper den ufriheten du kjenner. Du Må ikke ditt og du må ikke datt! Ikke tenk at du Må, men tenk at det er noe du Gjør!

Tilknytting, Hengivenhet, Beundring, kan bli til Fastgjøring! Og fastgjøring blir til Ufrihet. La all opplevelse være det det Er - en opplevelse, en erfaring - ikke fest opplevelsen, erfaringen til stolthet eller skam!

Kan du forestille deg en erfaring uten personligheten, uten tanke for å må kvalifisere til noe pluss eller minus? Frihet Er bare. Frihet er å ha en erfaring som bare Er. Frihet er å ha en glede som bare Er. Frihet er å ha en irritasjon som bare Er.

Frihet er å trekke seg tilbake til friheten er sterk nok - og tåler alt! Det krever utholdenhet og innsikt å leve i en kropp og utvikles gjennom den tette - Tettheten!

Utholdenheten som kreves, saboteres ofte av egoet. Sinnet foretrekker å bytte utholdenheten ut med det populære mentale - egoets søken etter et enda sterkere ego for å være på linje, føle seg sikker i sin tro!

Utholdenhet er Viljen til å fortsette, være tillitsfull, være årvåken på sin EGEN energi (ikke den andres.) Dette gjelder spesielt når egoet brøler til deg om å løpe vekk - vekk fra ditt eget Ansvar!

Tar du hensyn til dine egne sanne og ekte følelser, så vil utholdenheten underbygge ærligheten, ektheten og åpenheten. Det er ingen bruksanvisning for dette, det er individuelt og alle treffer på det før eller siden!

Om du nekter å se det eller ikke vil balansere innsikten din hva dette angår, så er du ved et veiskille som enten hever energien din, eller stiller den i bero på det nivået du er.

Erkeengelen Zadkiel sier: “If there is a sin, to use a word of your world, it is to interfere with the path of another or to allow another to interfere with your path!”


Les her:
http://lightworkers.org/spiritual-channeling-ascended-masters-channel

Ingen kommentarer: