torsdag 19. mai 2011

Det spiller ingen rolle!

Idag fikk jeg et stikkord fra Gaia (ikke personlig, men jeg leste det!) - og bruker det til å gå videre med en liten refleksjon. Så nedenfor følger min inspirasjonskilde. Jeg anbefaler likevel at du leser kanaliseringen - den kan være bra å ha med.


En 'Kilde' kalt Gaia, forteller at denne 'virkeligheten' kjent som 3d, dekker alle dimensjoner. Ja, men hva sier det? Alle dimensjoner? Dimensjon er illusjon så godt som noe! Hvorfor så mye snikk-snakk. Hvorfor så mye snakk over hodet?

Dette er klart som dagen, men må kanskje presiseres ytterligere. Det ytre er en speiling av menneskenes indre. Ergo så er alt inne i kroppen - det er ikke noe utenfor! Det er et annet spørsmål også - hva er i det indre? Hvor er det indre? Hva er det?

Det er heller ikke noen planet som heter Jorda eller Gaia, eller andre planeter med andre navn. Det er ikke noe verdensrom, fylt med lyse og mørke krefter. Vi lever heller ikke PÅ noe sted. Alt det vi kjenner og som vi forholder oss til som eksakte størrelser, er illusjon!

Er det så forferdelig å forholde seg til, eller fordøye? Er det ikke akkurat det samme hva det er, lett og luftig framfor tungt og bastant? Hadde det ikke vært mulig å få det til å fungere på denne måten, så har det ikke vært noe som helst. Tenk på det!

Hele poenget, med kjemi og illusjon og sprudlende liv, fungerer utmerket! Vi tror vi er et sted som heter Jorda, vi tror vi lever og ånder og har forskjellige liv, vi tror vi får barn og blir eldre, vi tror vi til slutt dør, og vi tror vi fødes på nytt.

Vi famler og fabler oss fram fra øyeblikk til øyeblikk, skaper historier og tror på dem. Dette danner grunnlaget i vårt trossystem, som vi bruker som springbrett videre over til neste øyeblikk.

Er det ikke fantastisk! Dette er en så fascinerende tanke og en helt superintelligent 'oppfinnelse', som det ikke er gitt en hvilken som helst bevissthet å klekke ut! Det er et ytterst raffinert opplegg!

Nå er vi altså liksom inne i en 'Oppvåkningstid' - hvor hele Universet beveger seg til 'høyere' nivå, på grunn av vår innsats. Vi blir 'fortalt' at vi er så fabelaktige, vi gjør en så stor bragd som også resten av det store Rommet, kalt Universet, og alt liv der får glede og nytte av!

Nå driver vi liksom og 'vekker' hverandre etter alle kunstens regler. Vi snakker, vi skriver, vi tegner og forteller. Vi er fullt opptatt fra 'morgen' til 'kveld' - og føler vi er nyttige og produktive! Med rette kan vi si - du hellige enfold! Men det sier vi så visst ikke!

Hva hadde verden vært uten dette enfoldet som utfolder seg!

Hva hadde vi vært uten denne evnen? Hva hadde selve det store eksperimentet vært? Hvordan skulle Lyset, Bevisstheten, det store Intet, ekspandert? For meg synes det som om den store Skaperen er glitrende suveren - helt Fullkommen!

Dette er et opplegg som med hell kan videreføres. Det er et opplegg vi kan anbefale til resten av de blinkende stjerner. Det nærer fantasien og det nærer Lyset. Det lar krypene ha det moro mens de kravler, tørner sammen, slåss, kjefter, smeller - og elsker! De er så opptatt med sitt, de øyner ikke rekkevidden på evigheter enda.

Noen sannhetskorn i en hektisk 'Oppvåkning' - er jeg våken, eller sover jeg? Spiller akkurat dét noen rolle? Er det viktig?Er det ikke heller knekkende likegyldig - vi vet jo ikke om dette er våkenhet eller søvn? Er det ikke like godt å tenke at vi er 'Søvngjengere' likevel?

Er det så om å gjøre og vekke denne 'utgaven' av kamuflert Lys? Kan det ikke bare være slik det er? Jeg har ikke noe bedre forslag! Lev i illusjonen - Lev fri - Lev glad - Lev sur - Lev ung - Lev gammel. Innbill deg alt og hva som helst.

Det spiller ingen rolle!
Det spiller ingen rolle!


Se mer:
19 May 2011 Reign Supreme! Channeler: Faye Rouchi

http://lightworkers.org/spiritual-channeling-ascended-masters-channel

Ingen kommentarer: