søndag 22. mai 2011

Det gjelder å lyse!

Montague Keen
22 mai 2011
Website: The Montague Keen Foundation


Vi får mer røntgensyn etter hvert, og vi gjennomskuer og ser sannheten i mye vi har tatt for 'god fisk' tidligere. Dette gjelder både det som skjer i samfunnet, og det gjelder enkeltindivider. I hypnotisk tilstand er det ikke lett å avsløre så mye, men når hypnosen slipper taket kan intet skjules.

På den store arenaen følte de seg like trygge på at søvnen var dyp blant de som skulle forføres. Forskere er involvert i at fly sprer ut gift for å ødelegge luft og avlinger - slik at alt forgiftes og folket forhåpentligvis forsvinner. Det er ikke lett å tro at det kan være noen mennesker i det hele tatt som tenker slik, men det er det altså - i følge Montague Keen.

Vi får også opplyst denne gangen, at det foregår storstilt hjernevasking av barn som bortføres. Dette skjer, og myndighetene godtar det, enn si - er med på å skjule det! Folkets skattepenger opprettholder de mørkes lugubre handlinger, så de lever livet i luksus på toppen av alt dette tragiske.

Vi blir også minnet om at det foregår sataniske ritualer i forbindelse med OL. OL-arenaene ble startegisk plassert på viktige energilinjer, dette for at de mørke (som hadde kontrollen med det sataniske) kunne hente ut den energien de trengte. For dem er det livsnødvendig med energien de kan stjele, for oss er det nødvendig å ta affære - holde seg borte fra slike arrangementer. De mørke får det de ønsker seg ved sataniske ritualer og numerologi - som de behersker til fulle.

London er et gammelt satanisk sted. Den er linket til energi-linjene - samme som også Roma er av samme årsak. Det er godt med alle lys som tennes og kommer ut av dvalen. Men før alt er over, må verden hanskes med avslutningen av de mørke. Når det er gjort, kan vi først omfavne den nye Era of Light. Da vil alle få vite sannheten om hvorfor de er her i denne tida - hvorfor de er en del av denne Overgangen - som slett ikke står fram som noe å trakte etter.

Dette er vår verden - det betinger!

Les alt her:
http://www.galacticchannelings.com/english/index.html

Website: The Montague Keen Foundation

Ingen kommentarer: