fredag 27. mai 2011

La innsikten slippe ut!

Mellom 1. juni og 1. juli 2011 er det tre solformørkelser henholdsvis - 1. juni - 15. juni og 1. juli - dette betyr store endringer i energiene rundt om i verden. Det gamle drysser av og nye horisonter åpner seg for den som er klar for det. I denne perioden fullføres mye som er påbegynt forlengst - gamle bånd løses opp - det gjelder alt, også relasjoner - det som holder lave, tettere vibrasjoner må skilles ut fra den Nye Jorda - i det små som i det store - individuelt og globalt. Dette er hensiktsmessig og er selve katalysatoren for vekst og utvikling.

Slike formørkelser er tida for det innoverskuende, virkelig se innover med et ærlig blikk - ikke med 3d-blikket som setter alt over på andre. Denne tida med formørkelser må brukes til å helbrede det indre, sortere og omstrukturere. Å fininnstille Selvet, å fjerne det rigide - gir størst utbytte av "Wind of Change."

I alt vil det være 6 formørkelser dette året. Alt som skjer har en gjensidig virkning på mennesker og Jord. Fra et høyere perspektiv ser alt perfekt ut, men siden mennesker lever i dualitets-perspektivet, er vi nødt til å gå gjennom denne tida som om det gjelder livet! Dét er det vårt trossystem som avgjør!

Individuelt strever vi IKKE for noen andre enn vårt eget Selv! Og de usynlige er ingen andre enn våre egne høyere frekvenser som dukker ned fra sitt høysete - for å hjelpe sine egne lavere frekvenser med å 'klatre' opp igjen på et høyere nivå. Vi falt en gang utfor stupet, bevissthetsmessig, svimet litt av i nedslaget, men er nå på vei opp igjen.

For bedre underbygging, se James Tyberonn:
http://www.earth-keeper.com/

Ingen kommentarer: