fredag 11. mars 2011

Vi kler oss i finstasen!

Det vi driver med nå, sånn i det usynlige, er å trekke sterk lys-energi til Jorda fra Sentralsola. Vi er nå galaktiske vesener og er derfor opptatt med å plassere Jorda blant de øvrige planetene. Det er dette arbeidet vi holder på med her vi raver sjanglende rundt og opplever oss som skrøpeligere enn noen gang - som nyfødte kalver på sprikende bein. Det er ikke mulig å danne seg et bilde av frekvensene som er i funksjon ut fra kroppens agering - kroppen er på kalvestadiet enda, men gjør så godt den kan etter et eviglangt opphold på glattcelle i 3d.

Det som er veldig oppmuntrende, sier SaLuSa, er at vi forstår så mye av situasjonen vi er oppe i. Det gjør oss også bedre istand til å takle urolighetene som holder på å utvikle seg over kloden. Det er viktig ikke å gi næring til fryktenergier - den energien er det nok av, så vi må heller gjøre hva vi kan for å motvirke den, eliminere fryktenergien med lys. Det samme skal vi gjøre med alle energier vi føler, eller vet, ikke er av det hypergode slaget - gi deg sjøl tilgivelse (for fortida) og send lys.

Etter hvert vil du takle de lavere energiene ganske lett, svakheten deres lyser lang veg og forvandlingen skjer fort. Du vet hva som kreves av deg til enhver tid. Ha alltid det overordna målet klart. De vi allerede har møtt i dette livet, fra genetisk familie til andre som har kommet vår veg, er alle medlemmer av samme 'orkester' som finner sine instrumenter og fortsetter i en eller annen samklang. Ikke noe skjer tilfeldig, vi er blader på Livets Tre. I det jordiske livet betyr dette akkurat nå - økt aktivitet i energiene fordi det foregår en spesiell 'opp-pussing' på Jorda. Vi forbereder oss på den store Festen.


Se forøvrig SaLuSa: http://lightworkers.org/spiritual-channeling-ascended-masters-channel
SaLuSa fra Sirius
Kanalisert av MIke Quinsey

Ingen kommentarer: