mandag 14. mars 2011

Vi innfrir gamle kontrakter!

Birthing the New Human
Det Lemuriske Rådet av 12
Kanalisert av Karen LaRue Moye
by My Greater Presence 14. 03. 2011


Det skjer en “Awakening the Lemurian Contract." Denne oppvåkningen er slik at de smertene folk kjenner på egen kropp ikke kan tas bort eller reduseres. Det foregår en fysisk omorganisering helt på grunn-nivå i den fysiske kroppen. Energiene i Moder Jord er i kaos.

Kjenner du en panisk følelse som stiger fra hjertenivå og opp i halsen? Er pulsen høy? Er det vanskelig å svelge? Føles det som om dine fysiske responser er ute av kontroll? Er det som om du kvernes gjennom det fysiske systemet, og smerte eller kvalme jager i magen? Det er de kaotiske jordenergiene som slår oss ut på denne måten.

Jorda spyr og stønner fordi hun tar inn stadig mer lys fra den store Sentralsola. Vi er ett med Jorda's kropp, på lik linje med vår egen kropp. Vi fødes praktisk talt på ny - det er ikke en gjenfødsel, men en ny-fødsel. Et nytt menneske-uttrykk fødes. (For egen del vil jeg kalle dette skiftet et evolusjonsmessig høydepunkt - hvor et uttrykk av arten forsvinner, og et nytt mer bevisst, oppstår.) Vi er modige hinsides all tro, får vi høre.

Alle smertene som holder på å ta livet av oss, er en mental konstruksjon, og forteller hvor godt 3d-tankene er tømret. De er naglet fast i oss, og det fordi vi skulle holde de lysvesener vi i utgangspunktet var, naglet til masten i slaveri og alle tenkelige påfunn - som religion, dogmer og politiske intriger. De som kommer etter oss, kan hoppe strikk på det vi opplevde som en 'blodveg' ! En dag er selve lidelsen som definisjon, utryddet fra sinnet - vi har lidd den bort!

Alt dette betyr, at den panikken noen kanskje føler, den må de bare kjenne på - det er fødselsprosessen. Vi fjerner rett og slett de gamle fødselskanalene til de gamle energiene, gamle tankeformene, gamle trosystemene. Prosessen vi er inne i er helt ny, den har aldri vært utprøvd tidligere på denne måten. Og måten vi går igjennom dette på, og hvordan det arter seg, er helt spesielt for den enkelte. Det er ikke noe som trenger å være likt, hver enkelt går sin sti. Etter dette er vi i stand til å gå videre i en tilstand av kjærlighet og aksept.

Begrepet "Lemuria" inneholder spesielle tankemønstre - om et vakkert, opplyst sted med stor glede, som ble delt i to og forsvant i havet. I virkeligheten vet vi at det refererer til en flerdimensjonal erfaring innenfor 'tid og rom', hvor vi var i kontakt med guddommeligheten i oss på en glad og ekspandert måte. Nå opplever vi dette på en bevisst måte.

Vi blir i denne anledning innbudt til å delta på en samling på Hawaii - sier vi ja takk, er vi der og får nyte godt av energiene. Det er ikke nødvendig å reise noen steder fysisk mer - alt og alle er vi ett.

Les kanaliseringa her:

http://lightworkers.org/spiritual-channeling-ascended-masters-channel

Ingen kommentarer: