fredag 25. mars 2011

Å arbeide i framtida ...

SaLuSa - Mike Quinsey
25-March-2011
Channeler: Mike Quinsey



Den umiddelbare faren i Japan har minsket, sier SaLuSa, og alt er forhåpentligvis under kontroll snart. Sirianerne håper menneskeheten har lært av dette, og ikke er så opphengt i Kjernekraft lenger. Ren energi er overalt rundt oss og kan fylle alle våre behov, men få er klar over at dette er kjent og klart for bruk. Det kunne vært innført for år siden, men det er bevisst blitt nektet.

I det siste århundre har transport-teknologien nesten ikke forandret seg, mens det på andre områder er stort avansement. Heretter skal det som har blitt nektet oss, frigis. Det var slett ikke meningen at vi skulle bruke den beste tiden av livet til å være arbeidere. I framtida vil det bli lagt vekt på at alle skal få den tiden de trenger til å utvikle egne ferdigheter. Kjedelige arbeidsoppgaver og tjenester vil ikke lenger trenge bemanning, bortsett kanskje fra en dataekspert til å overvåke funksjonene.

Sirianerne lover at de raskt skal kunne hjelpe oss til å innta framtida! Studiene vil bli lagt opp på andre, og atskillig mer rasjonelle måter. Arkturianerne er en sivilisasjon som utmerker seg med hensyn til å gi videre opplæring i større kunnskap hva åndelige spørsmål angår. De har fantastiske krystall-templer og lys for både healing og kunnskap, dette går langt ut over det vi kan forestille oss her vi lever nå.

Livet der vil være så forskjellig fra det vi lever her, at vi kommer til å glemme fortida ganske fort. Faktisk er mange på Jorda allerede fokusert på framtida og løsrevet fra tidligere liv. Snart vil alle erfaringer fra lavere dimensjoner bli satt til side - de tjener ingen hensikt lenger. Det som ligger til grunn for all erfaring er å gå videre med vår evolusjon, og vi kan reise i galaksen på jakt etter stadig mer kunnskaper. Andre livsformer vil være svært interessante, og uavhengig av form og størrelse, så utvikler alle seg mot samme kilde.

Akkurat nå er menneskene svært opptatt med jordiske forhold, og vil ikke kunne roe ned før alt er over. Deretter er det mulig å konsentrere seg om en fantastisk framtid, og stige opp i høyere dimensjoner. Det er som en drøm, hvor en slipper fri fra svært ubehagelige erfaringer. Men den åndelige forståelsen har fått et tillegg som ingen andre erfaringer kunne gitt. Heldigvis er den emosjonelle virkningen ikke langvarig, den er snart helbredet.

Det er tegn som tyder på at innen de to neste månedene kan det bli synlige resultater. Mer informasjon kan ikke gis idag da utfallet avhenger av andre. Det er lyset som er nøkkelen til suksess, og jo mer menneskeheten bidrar med lys, jo raskere kommer resultatene. Menneskene har en slik makt de ikke selv forstår rekkevidden av, så poenget er at den ikke misbrukes. Når vi er oppsteget er det enkelt å bli et galaktisk vesen med full kontrollover over skaperverkets kraftfulle energier.

At vi er i skaperprosessen allerede er ganske visst, men det vil ta tid likevel før resultatene kommer - de fleste er ikke klar over at de har en finger med i spillet. I det siste har vi satset på å øke massebevisstheten, og det er allerede i vår framtid. Det har ført oss dit vi er nå, og lyset har nå steget tilstrekkelig til å være den ledende kraft på Jorda. Så sirianerne ser fram til å kunne feie vekk de siste rester av energier fra det gamle paradigmet. Det nye og det gamle er ikke harmonisert, og derfor opplever vi det kaoset som er. Det vil likevel bli kortvarig, den nye energien er allerede i gang med å forme framtida.

SaLuSa ber oss om fortsatt å gi støtte til Lyset på alle mulige måter. Ved å gjøre dette, framskyndes tidspunktet for større grad av kontakt med våre venner der 'ute' - vi takkes for utvist tålmodighet.

Ingen kommentarer: