mandag 21. mars 2011

Adamus underviser ...

CRIMSON CIRCLE MATERIALET
[NEXT] Serien

SHOUD 8: "Keahak"
Av ADAMUS, kanalisert av Geoffrey Hoppe

5. mars 2011
www.crimsoncircle.com/no


Adamus underviser en gruppe mennesker, og samtidig svarer han på spørsmål fra noen som valgte å dø ung, fordi de ikke greide den tunge bevisstheten på Jorda. Valg av foreldre hører med i vurderingene til den som ønsker et opphold her, og det har kanskje Adamus et originalt svar på. Og så tar han for seg all programmeringen jordboerne er fastlåst i.

Så hvordan kan vi best velge riktig foreldre?

Veldig pragmatisk, velg den riktige familien før dere kommer inn! Hvorfor leke med biologien i avfallshaugen når dere kan velge den riktige familien - en familie av bevissthet, en familie som kommer til å gi dere omsorg og trygge energetiske omgivelser? Og også, lær å velge. Det skjer noe veldig merkelig når englevesener kommer til Jorda. De glemmer plutselig at de kan velge. De kan velge. Hvorfor blir dette plutselig eliminert fra hukommelsen?

Ja, hvorfor?

Fordi bevisstheten er veldig tung, og det som skjer er at bevisstheten - mønstrene i bevisstheten - er at dere ikke har noe valg. Det ble faktisk programmert inn i massebevisstheten for lenge siden. Akkurat nå blir det avprogrammert.

Den er veldig tung når de kommer inn, så tung at de prøver å motstå, og de blir på en måte fastlåst i lagene, i bevegelsen til massebevisstheten, og de glemmer at de har et valg. Og dere glemmer fra tid til annen at dere har et valg. Dere betviler det fortsatt, men nå åpner dere opp for det.

Noe som skaper stor frustrasjon for nyankomne sjeler er den kunstige høfligheten på Jorda:

Hvorfor sier ikke mennesker det de egentlig mener? Hvorfor sier de nóe, når de egentlig mener noe annet? Det er et interessant spørsmål, et stort spørsmål.

Adamus oppfordrer folk til å slutte å være 'snille'. Hva står det for? "Oppfør dere, tilpass dere, og pass inn i den lille boksen." Stryk ordet ut av bevisstheten. Snill er ut. Snill er bare en fasade!

Ett ord til - det er alminnelig.

Ingen er alminnelig. Alminnelig er verre enn å være snill! Kan dere forestille dere at noen er alminnelig? Hva? Det er sjokkerende! Dere er ikke alminnelige. Dere er ikke normale, men det vet dere. Men hvis dere ikke er normale, noe dere ikke er, så betyr ikke det, at dere er unormale. Det betyr at dere er eksepsjonelle. Der ser dere all programmeringen. Programmering, programmering ...

Adamus: Det språket som snakkes er veldig mangelfullt, ekstremt mngelfullt, så menneskene vil prøve å fabrikkere ord.

Når kommer vi til det punktet da vi bare kan kommunisere? Når vi slutter å tvile. Når vi slutter å tvile.

Dette handler om bevissthet, og derfor sier vi vanligvis det vi har lyst til å si, selv om vi ikke har lov til å si 'skitt', 'forbannet', til 'helvete' eller noe slikt ...

Så sier Adamus ... ville du sagt det ... til noen du kjenner? Hvis det rettes mot noen ... så er det bare ord. Det betyr veldig lite, men folk blir sinte ...

Men hvorfor sier ikke du - dere alle - hvorfor sier dere ikke det dere egentlig føler? Fordi dere ikke snakker fra hjertet. Dere vet egentlig ikke, dere vet ikke hva deres eget vesen forteller dere, så alt blir tilrotet. Alt som kommer ut av - ikke fra munnen deres, men fra den menneskelige munnen, er egentlig 'makyo' (bare dritt!) Det er innviklet ... og så studerer menneskene mer, og de får større ord å bruke. Det blir bare større makyo-dritter. Derfor sier ikke mennesker hva de mener ... de vet ikke hva de mener.

I det øyeblikk dere er trygge i dere selv, så forstår dere, dere føler at mennesker vil høre det dere føler. De vil høre det. De vil.

Hvorfor føler vi oss frakoplet oss selv? På grunn av mønstrene på Jorda, begynner vi plutselig å lete på utsiden. Det er en lek som ikke kan vinnes, bortsett fra opplevelsen med å lete. Men som dere har oppdaget, så finnes det ikke der ute. Det finnes ikke i noen bok. Ikke i noe tempel. Ikke i noe mantra eller guru eller noe annet. Det er inne i dere. Det er nesten som om signalene med hensikt er rotet til, signalene fra dere til dere. Dere har alle de delene og bitene, de aspektene som burde ha en smidig kommunikasjon med hverandre, burde flyte, være yndefulle, enkle, aspekter som kommer, aspekter som går, dere i alle aspekter, de i dere. Men signalene ble tilrotet. De ble perverterte og forvrengte.

Og når nettverket ikke fungerer slik det burde ... tenk på mobilnettverkene deres. Når dere får et par små pip i det, eller i internett nettverket, så er det bare noen få bits eller bytes som skal til for at det kommer i uorden og roter til alt.

Hvordan får vi tilbake signalene? Pust. Dere stopper opp et øyeblikk. Dere trekker pusten dypt, "Jeg Er den Jeg Er." Dere tillater at all kommunikasjon - signalene, mønstrene, energiene og bevisstheten - kommer tilbake til sin egen orden. De vet hvordan de skal gjøre det. Dere vet det hvis dere tillater det.

Men hvis dere går ut og leter, så er det neste som skjer at dere treffer på en eller annen healer som har krystaller og klokker og stearinlys og røkelse og alt mulig annet. Dere kommer til å rote signalene deres enda mer til. For alle signalene sier: "Det er åpenbart at sjefen vil ha alt rotet til." Så på en måte føyer de seg, forstår dere, de holder seg på en måte ute av balanse. Men i det øyeblikk dere trekker pusten dypt, forstår at dere er fullstendig trygge, fullstendig - fullstendig, at dere er evige vesener - begynner signalene å komme i balanse igjen.

Når de kommer i balanse igjen vil de si; "Du vet, i denne tida med uvanlige frekvenser, har vi skapt litt fastlåst energi, litt overskuddsenergi, noen interessante, snåle trossystemer, fett i systemene, galskap i hjernen. Vi skal rense ut dette." Og det skjer. Det gjør det. Det vil renses ut - hvis dere tillater det, hvis dere slutter å tukle med det, hvis dere slutter å rote med det og slutter å manipulere det og slutter å gå til alle kortlesere som dukker opp i nabolaget.

Gå å få en massasje. Gå og gjør noe for dere selv, eller bare ta en spasertur eller kjøp en ny bil eller et nytt hus eller noe slikt. Ja! Alvorlig talt. Det forteller systemene deres at dere vil leve, at dere vil gå framover og det vil kople om alt.

Ingen kommentarer: