onsdag 23. mars 2011

Hvordan skape det du vil ha?

Channeler: Jennifer Hoffman
Monday, 7 March, 2011
(posted 23 March, 2011)



Når vi begynner å se oss selv som energetiske vesener som lever i en energetisk verden, kan vi forstå forholdet som eksisterer mellom sjelen og mennesket - speilbildet av det mellom himmel og Jord.

Men når ditt fokus har en tendens til å være på den menneskelige siden, fordi det er det du er klar over, er du en blanding av mange forskjellige energier, som du kontrollerer gjennom dine tanker. Hver tanke er en intensjon, en kommando du sender ut til den energien som omgir deg, slik at den kan manifestere seg.

Energien rundt deg har ett formål - å stå til din disposisjon! Du er den som har kraften til å lede energien. Faktisk, svarer den bare deg. Tenk å være omgitt av en rekke vesener, alle fokusert på deg, bare venter på at du forteller hva den skal gjøre.

Det er akkurat slik du har det som menneske, når du lever i en energetisk verden. Du er omgitt av energi, hvis eneste formål er å innfri det du ber om. Og du ber gjennom din intensjon.

Hver tanke er en intensjon, et bud som går ut og manifesteres akkurat som det er. Betyr det at du vil endre måten du tenker på? Det bør det bety, for hver enkelt tanke er like kraftig og blir besvart på samme måten. Det er ingen gode eller dårlige tanker, de er bare tanker.

Det er ingen gode eller dårlige manifestasjoner, hver av dem avhenger av det vibrasjonsnivået du har, den energetiske frekvensen og tilknytningen til den kraften du har og hvor klar du er over den. Jo mer kraft du legger inn i tankene, jo sterkere energetisk respons får du.

Mens du fokuserer på å bruke intensjonen som et verktøy i din skaping, er du ikke klar over at alle dine tanker er en del av intensjonen og at de alle sammen skaper sitt. De kraftløse, begrensende, selvdestruktive tankene gis like mye oppmerksomhet og skaper like mye som de kraftfulle, ubegrensede og selvbekreftende. Når du har en slik blanding av tanker, tenderer de til å slette hverandre og skapingen blir blokkert.

Hva er din intensjon for ditt liv, suksess, relasjoner eller kjærlighet? Hva tenker du om det? Hver tanke er en intensjon om å skape det høyeste og beste resultatet for deg selv, husk at hver eneste en får den samme responsen og skaper på denne måten. Velg det du virkelig ønsker og det blir det du får.

Se her: http://lightworkers.org/spiritual-channeling-ascended-masters-channel

Ingen kommentarer: