søndag 13. mars 2011

Å falle fra hverandre ...!

"Falling-Apart World"
13 March 2011
Kanalisrt av Daniel Jocob

NB! Overskriften her kan ha minst to betydninger ...

En viktig prosess i denne tida på Jorda, sier Daniel Jacob, er erfaringen av å 'falle fra hverandre'. Det er viktig å gi slipp på alt, absolutt alt vi har pugget i 3d's Matrix. De tre primær-områdene som blir angrepet i denne tida er; helse, finans og relasjoner. Dette er ikke en situasjon vi kan gå til myndighetene for å få løst. Det er en 'stripping' før vi overlater oss til oss sjøl, med hele ansvaret for oss sjøl og det nye livet. Skal denne operasjonen lykkes helt og fullt, er det viktig å bruke tida sammen med den ansvarlige - og kun det i lange perioder.

Denne eremitt-liknende tilværelsen er nødvendig for at vi skal kunne stabilisere oss i den nye forståelsen, vi kan ellers stadig vekk bli trukket inn i det gamle mønsteret. Hovedingrediensene i en slik tilstand er - kjærlighet og autensitet, absolutt sannhet. Og hva som er autentisk i dette tilfellet, må vi bruke litt tid på å finne ut. Det gjelder nemlig inngrodde vaner fra det gamle livet, og det er ikke så lett i farten å vite autensiteten i slike vaner. Det gjelder ærlighet i forhold til et helt nytt liv og levesett.

Vær årvåken og ærlig! Andre vil gjerne bruke anledningen til å opprettholde sine fordeler i relasjon til oss, noe som er fullt forståelig, men helt umulig hvis vi ikke skal bli gående i ring. De refleksjoner som må tas sammen med de nærmeste i en slik situasjon, må derfor være ekte og autentiske. Fallgrubene er mange og varierte, og valget er gitt til den ansvarlige 'oss'.


Se her: www.reconnections.net

Ingen kommentarer: