søndag 20. mars 2011

Universets kraft!

Iliuka / Leif Havik
Iliuka.net


Er det noe du vil si til menneskebarna?

At se alt hva der er tilstede i tilstander. Således er der viktigt at kjenne efter berettigelser. Der er viktigt at ei måle berettigelser i sitt eget selv imot nogen annens, for der er ulike spor og ulike frekvenser. Alt er der like meningsfylt og like berettiget. Konu Ekatah.

Søke nu; her kommer en liten gåte:

Hva den nu beskuer til krukke på golvet er lik symbol for evigheten av hva der er kraften av Phi. (Et sneglehus i keramikk – spiralen.) Om den ser hva der hviler der oppi, der er blomen av inspirasjon og kommunikasjon. Kommunikasjon med det ytre og det indre av Universum óg av ditt eget selv, mikro og makro. Og vi vet hva der er skjult i krukken, - de små kloder (klinkekuler)der er symboler for Universet og alt i et system.

System kan ei nogen forringes om menneskebarnet søker så. Klimater kan ei forringes om ei skape nye stabiliteter. Menneskebarnet kan ei påvirke så meget av tilstander og eksistenser som menneskebarnet tror. For kraften der rådes og der er av – rådet i millioner og millioner av dekader i Universum er så ufatteligt meget større. Således er der den Guddommelige bevissthet der alt vil lettere skape en balanse, om alt hviler på kraften Phi.

Om alt hviler i kommunikasjonen med det indre og det ytre, så er der all tid i balanse. Lyden/ livet (?) opplyser det hele, dog bevisstheten bærer alle individer i sitt eget selv av gammel tid, av den første inkarnasjon, av den første kilde for sin sjel. Og alt hva den opplever, og alt hva den lever i sin tids liv, er under inspirasjoner og sjelelige påkallelser.

Den får hva den beder om, bevisst og ubevisst. Således er der Alpha – Omega at bringe sitt selv til bevisstheter over alt hva den velger. For den der unnviker at velge hva der er godt for sitt eget selv, hva der er for lengselens fylde, bliver til slagg for sitt eget selv. Der er viktig at leve ut kraften der bringer liv og der bringer forløsninger. Konu Ekatah.

Ingen kommentarer: