fredag 25. mars 2011

Ubetinget kjærlighet

TIRSDAG 22 MARS 2011
The New Wave av LOVE
Lauren C. Gorgo



Utdrag fra Laurens kanalisering.

Det skapes en dyp sjelenivå-stillhet på planeten nå. Det menneskelige hjerte er åpnet og justert til de forsterkede kjærlighetsfrekvensene. Virkninger av endringene som har skjedd kjennes i hele kroppen. Hvor ender vi opp etter dette? Vi er på et nytt bevissthets-nivå etter at vi fikk installert den nye kjærlighetsmalen.

Katastrofen i Japan kan relateres til den kraftige hjerteåpningen som skjer - med utgangspunkt i hjerte og solar plexus. Energien førte til en stor ekspansjon i dette området, primært er det den nye kjærlighetsmalen som monteres i menneskeheten og dermed på planeten. Denne malen kombinerer en forsterket kjærlighetsevne (hjerte) og åndelig visdom (solar plexus) - noe våre hjelpere kaller 'kroppens hjerne'.

Denn åpningen kan merkes i kroppens midtparti - bryst, hjerte, mage. Det kan bli smerter i bryst, kortpustethet, angst, kraftig halsbrann, fordøyelsesbesvær, acid reflux, kvalme, hjerteflimmer, hjertebank, arytmi, sår-/følsomhet i detox-organer og langs ryggraden, etter hvert som åpningen fortsetter kan det føre til store ubehag midt på ryggen i det eteriske 'vingefeste' (åpning av energisenter bak hjertet). De som utgjør den første bølgen av oppstegne er de mest berørte denne gangen.

"Å være i denne verden, men ikke av den."

Siden lysarbeidere, starseeds, indigos, etc. er enormt empatiske, var det å komme til dette stedet en skremmende opplevelse, men dypt ... genetisk ... forsto vi at en overskridelse av den emosjonelle kroppen var et must, og at vi bare kunne lykkes som sanne lys-bærere ved å oppnå en tilstand av balanse i det indre. Denne tilstanden er oppnådd nå, og vi begynner å føle det.

Rundt vårjevndøgn 20/21 mars, ble den andre bølgen av 'oppvåknede' løst fra 3d-malens mentale fangenskap.

Vi skal ikke se på livet som noe som skal gjøres, men som noe som skal erfares. Dette er forskjellen på det gamle paradigmet og det nye. I det nye gjenskaper vi med større kraft, innsikt og guddommelig timing. Heretter kommer vi til å skape mer i flyten, ikke i en rett linje.


Les her: http://lightworkers.org/spiritual-channeling-ascended-masters-channel

Ingen kommentarer: