mandag 21. mars 2011

Å bygge et svømmebasseng!

Kryon
kanalisert gjennom David Brown
http://www.kryon.org.za/



Føler du at du forstår den åndelige tankegangen, slik du mener den 'skal' forstås? Men likevel er det noe som skurrer, og du vet ikke hva det er.

Det kan være det indre barnet som ligger der og spreller og ikke er tilfreds med noe som du kanskje har glemt å ordne opp i, ifølge den 'lille'. Det kan være en tanke du ikke tenker, en forståelse som ville fått den lille helt tilfreds og smilende igjen.

Kan det være noe med din forståelse av Kosmos likevel? Himmel / Jord - Maskulin / Feminin - Far / Mor - Guddommelig / Jordisk - Foreldre / Barn - Dualiteten / Illusjonen.

David Brown som kanaliserer Kryon, har denne måneden en meget god framstilling av det som kan skjule seg av små misforståtte tanker bak dette komplekset - som tross alt vi har lært, skjuler mye det er lett å hoppe over i farten.

David kommer med et bilde; Et svømmebasseng! Svømmebassenget forestiller Kosmos; Himmel / Jord eller Far / Mor - det maskuline og det feminine, som også holder det lille barnet i favnen.

Når dette bassenget skal bygges av deg, må du selvsagt først bygge grunnkonstruksjonen (Himmel, Far, Maskulin.) Heller du i vannet (mor/feminin) først, vil det bare renne ned i Jorda.

Det aller viktigste er at du er enormt nøye når du bygger strukturen (far/maskulin) som må inneholde vannet (mor/feminin.) for vannet utfyller hele bassenget, slik at det kan fungere som et basseng. Her ser du at den konkrete strukturen og vannet ikke er i konkurranse, men utgjør en funksjonell helhet.

Vi må ha grunnstrukturen på plass først, og når vi overfører dette til familien, så blir det far som må 'helbredes' først. Dette betyr videre, at du vil være mer knyttet til Fader Himmel, noe som er svært viktig for deg - da den holder det hele sammen. Desto mer du forstår dette, desto mer vil du føle deg knyttet til Kosmos. Du vil føle deg trygg, elsket og sikker.

Altså: Ved å 'helbrede' din far, bestefar og oldefar (den maskuline, strukturelle siden), blir den sterk og istand til å holde den feminine - og dette utgjør hele Kosmos eller hele Deg - din maskuline og feminine del.

Les kanaliseringa fra Kryon, her: http://www.kryon.org.za/

Ingen kommentarer: