torsdag 17. mars 2011

Ny informasjon ...

A Pivotal Moment
17 March 2011
Channeler: Meredith Murphy
Message from Naeshira


Denne uka får vi genetisk informasjon om at det er tida for å forbindes med det store tidevannet - den stigende energien Gaia. Når denne informasjonen frigjøres i kroppen, vil åpninger og nyheter komme fram og utfolde seg med større letthet og klarhet. Det vi ikke skal dra med oss, vil forsvinne av seg sjøl. Dette vil gi en fleksibilitet vi ikke har kjent tidligere og vil være en lettelse for den som har fulgt alle bølger av endeløs klarning - noe som har slitt oss ut både fysisk, emosjonelt og mentalt.

Den nye utgaven av oss som er aktualisert nå, er en virkelig 'eldgammel' utgave. Det er dét kosmiske vesenet vi blir nå! Vi får større frihet - større armslag i det som er vårt domene (vi gleder oss.) Det vil bli lettere å være den vi er, si det vi vil - gi uttrykk for det som er vår sannhet. En stor takk til den vi er, som har brakt oss fram dit vi er - oppgradert, frigjort og sannhetssøkende.

Dette må også transformeres til Jorda, da den har både informasjoner og oppgraderinger til oss. Når stigende frekvenser begynner å gjøre seg gjeldende i kroppen, bølger det inn større selvtillit og vi lyser opp mye annet på en dypere måte. Det var dette som var intensjonen, vi skulle våkne opp og legge til rette for den neste bølgen av oppvåknende sjeler. Etter hvert som Jorda's energi blir varmere, skjer innvielser - og tidslinjer samles, sløret mellom dimensjonene blir tynnere og vi blir i økende grad forvandlet til en helt ny art.

Vi er ikke alltid klar over alle endringer som skjer i kroppen, de skjer så sakte - heller det enn alle på en gang. Vi føler det som om hele utviklinga står stille, men fra et høyere perspektiv gis det et annet bilde. Det er lurt å ta et overblikk en gang i blant, bli litt oppkvikket av å spore framgang, det hjelper på humøret og gir større klarhet. Det er vanskelig å holde perspektivet på alt hele tida, når vi er ett med selve turen vi er på.

Fortvil ikke; det er godt å være her når alt kvante(r) seg til de store syklusene - og planeten innfrir forpliktelsene om å komme ut av fotonfeltet for å justere seg på sitt sted i tid / rom. Som en del av Gaia's energetiske system, informeres vi hvert øyeblikk om alt vi trenger å gjøre for å være i harmoni i banen. Det er bokstavelig talt en energetisk vektor skapt av intensjon og fokus, samlet i en tidslinje slik den materialiserer seg i form - nå som forvandlingen er helt igang. Vi er alle i denne prosessen og deltar på vår egen unike måte.

Vi er alle forskjellige - ingen er like. Dette - for å bevare mangfoldet på Jorda og få fram de kreative kvalitetene av kontraster i det nye. Det er mange lag av skifter som foregår, men ingen av oss er på nøyaktig samme sted selv om vi deler 'nære' frekvenser - emosjonelle bindinger kan løses opp hvis vi tillater det. Se opp for bindinger som begrenser. Vi skal leve helt og fullt på linje med frekvensene til den Nye Jorda slik den vil stråle og utfolde seg.

In this newness which emerges this weekend, take the time to get your bearings and consider that come the start of the new day following these intense alignments, the effects of the energetic upgrades will still be integrating and may still be felt (you do not all approach or experience a time/space location entirely at the same point).

It is increasingly important that you learn to live within your own experience. To know and understand the energy that is within you--in your own words in your own way. It does not matter if this is not resonant or the same as another's version of reality. In fact, how beautiful that there is this plurality of experience. Begin to relate to life from your own seat. Know the view from YOU. Qualify your focus with the standards that are truly your heart's desires and ideals. To live from any other place is to abdicate the responsibility, freedom and power which is yours. Harmony is created by the informed balance of each of your perspectives.

All around you the Earth and your civilization are dealing with the understandings of power. Old ideas of the meaning of power are being revealed and the true idenity of each of you--empowered and divine--comes forth as you allow. Begin to create a coherent solidarity with mother Gaia within yourself; own your power, own your love, own your beauty. Be you. Navigate from within. Traipse not into another's landscape saying you know what's going on. Listen and share when invited or when you desire to connect. Be the one person you are meant to be: be you.

I offer to you these ideas in celebration of your endless new beginnings and our shared focus of love.


Les her:

http://lightworkers.org/spiritual-channeling-ascended-masters-channel

Ingen kommentarer: