mandag 21. mars 2011

Mars er en ildfull potentat!

Kanskje unødvendig å minne om, men mars har åpnet for å ta imot noen svært sterke energier. Sol og Uranus var i konjunksjon den 20. mars, noe som ikke har skjedd på 335 år (bra det er lenge mellom hver gang!) Dette indikerer et spesielt punkt i det pågående skiftet for hele menneskeheten. Hvordan vi velger å delta i det, avgjøres mye av utfallet av denne delen av skiftet. Med det forstår vi, at vi skal fungere som observatører og ikke aktive deltakere i det som skjer rundt oss. Vær bevisst hele tida til alt hva som skjer.

De som er følsomme for energier, kjente på forhånd hva som var i emning da Gaia forberedte seg på å 'justere' seg i sin nåværende tilstand. Da brøt jordskjevet igjennom, utenfor Japan. Mange har 'celleminner' fra da menneskene måtte gi tapt og sank i bevissthet og begravde til slutt sin Lemuria og Atlantis-bevissthet langt der nede.

Dette kan nå oppleves som frykt, fysisk smerte, høyt blodtrykk, hjertebank, fordøyelsesbesvær, over-spising (trøst), hodepine, etc etc. Pust dypt og bevisst inn i hjertet, snakk med kroppen og gi den støtte og kjærlighet. Send kjærlighet og medfølelse til de som er i kampens hete, enten de er i sør, nord, øst eller vest. Mange i denne tida går også i igjennom sine egne indre jordskjelv.

Det gledelige, etter min mening, er at vi nå er ferdig - ferdig med strev, slit, mørke, krangel, krig og dømming og opprørte følelser hver bidige dag. Tenk det da - vi er frie og suverene vesener som etter hvert nå kommer til å utfolde oss på en strålende og kreativ måte. Bare vent å se - 'her blir det liv'.

Les forøvrig denne kanaliseringa:
http://lightworkers.org/spiritual-channeling-ascended-masters-channel
Channeler: WENDY-MARIE COLLINS

Ingen kommentarer: