onsdag 16. mars 2011

Stepping into Empowerment!

The group
~ Re-minders from Home ~ Stepping into Empowerment March 2011
16 March 2011
Channeler: Steve Rother


Her kommer Steve Rother med sin kanalisering fra 'The group', hvor hovedfokus settes på; "~ Stepping into Empowerment ~" det er den energien folket trer inn i nå, sier Steve. Det er en gledelig melding. Spillet om separasjon var nødvendig for å få menneskefølelsen under huden, og nå trengs det forsterkninger for å få den bort igjen. Nå skal vi lære oss å kommunisere på et annet nivå, med færre ord og dypere mening - forbindes med hverandre på en mer direkte måte. Dette er alt sammen ledd i den menneskelige evolusjon. Vi får vite at den kollektive vibrasjonen til menneskeheten samlet, er i stor bevegelse nå og skaper endringer på planeten. Endringer som kanskje ikke er så lette å få øye på i første omgang, da dette skjer mer på det energetiske planet. Alle føler vi denne energien nå, men vet ikke helt hvordan vi skal takle den. Den kan merkes på økningen i kreativitet (den har vært nede i 3 prosent) og er nå oppe i 80 prosent.

Endringene vil spesielt merkes når vi går igjennom vanskelige opplevelser, sier 'The group'. Mange opplevelser ser vi på som tilbakeslag, når det gjelder motgang og annet som skjer. Her er det bare å mobilisere det en har av krefter og se det positive. Dette betyr også at vi snart har evnen til å forvandle energien, vi før ikke tålte. Så er det en viktig forskjell nå, som vi må få med oss først som sist. Vi kommer fra 3d hvor mottoet var å 'hjelpe' andre mennesker. Nå skal vi ha fokus på å gi andre mennesker tillit, lys og energi, slik at de kan ordne opp sjøl. Det er empowerment i praksis. Når vi heretter går til sengs om kvelden, er det ikke spørsmål om å telle sauer, men heller hvor mange mennesker vi har styrket denne dagen. Empowerment er nøkkelen, hvordan vi skal bruke den forteller kreativiteten oss.

For at vi kan utgjøre en forskjell for folk, må de være villige til å ta imot lyset. Det handler om balanse og om å være trygg i seg sjøl. Menneskene er englene på den nye Jorda, menneskeengler som har våget seg inn i kropp for å være med på overgangen til en lysstråle, mens en er i fysisk kropp. Dette skjer hver dag. Vi mottar en enorm mengde lys fra den andre siden av sløret, men vi må også stille oss åpne for å ta imot. Det som er vanskelig for oss, er å se storheten i oss sjøl. Vi er vant med 3d og der lærte vi det diametralt motsatte, men nå skal vi altså avlæres det ene og tillæres det andre. De trøster oss med at de forstår hvor mye vi sliter med å være menneske, og forstår hvordan det er å ha glemselens slør hengende. Nå, etter hvert, skal vi ta spillet med oss til neste nivå.


Les her:
http://lightworker.com/beacons/
http://lightworkers.org/spiritual-channeling-ascended-masters-channel

Ingen kommentarer: