torsdag 10. mars 2011

På livets landeveg!

Archangel Uriel
Kanalisert av Jennifer Hoffman
28. 02. 2011
http://spiritlibrary.com/spiritual-entities/archangel-uriel



Reisen vi kaller livet er et punkt hvor alt utfolder seg og utvikler seg fra - det starter i NÅ'et, sier Jennifer Hoffman. Det er en reise som vi opplever som utenfor oss sjøl, men alt har utspring innenifra. Hvis vi kunne se det fra sjelens perspektiv, ville vi se en flyt av energi som kommer fra hver enkelt og skaper hvert 'trinn' på den stien som er vårt liv. Hvert 'trinn' er unikt, men likevel forbundet med alt - det er et pust på stien i denne reisen, og vi må puste en ny pust for å skape neste steg.

Det som vi kaller lyset i enden av tunnelen er et mål på denne reisen som vi nødvendigvis ikke oppnår, fordi lyset er inne i oss - ikke utenfor. Alt lys som vi følger, som ikke er vårt, er en del av illusjonen i verden. Det eneste lyset vi kan følge er det indre lyset, for det er den eneste kilden til opplysning og sannhet. Hvis vi forholder oss til et fjernt lys som ikke tilhører oss, er det ikke vår sannhet og kan ikke gi oss fred, glede og kjærlighet som vi søker.

Vi mennesker beveger kroppen for å skifte energi. Dette gjør vi i søket etter stier ut av utfordringene - og det kán være en løsning, men er begrenset i det energetiske uttrykket. Åndelig handling setter igang en bevegelse i hjertet som strømmer til sinnet og ber oss om å være i det, omfavne det, for å få skapt det vi søker. Når vi skaper sammen med ånden aksepterer vi at vi er skaperen av vår virkelighet, og deretter blir vi veilet av stemmen til sannheten som er vår, som hver og en fører oss til et høyere uttrykk av oss sjøl.

Veiledningen vi søker er inne i oss, som svar på alle spørsmål vi noen gang kan stille. Vi trenger aldri å vente med å handle, for handlingen begynner med tanken. Hver tanke skaper seg sjøl i vår verden. Som mennesker vil vi gjøre noe, sjøl om alle aspekter av virkeligheten er en refleksjon av hva vi er.

Når vi skaper fra det åndelige godtar vi den rollen som skaper illusjonen, og tillater en høyere vibrasjon og frekvens å være en del av tankene. Dette stiller oss på linje med vårt høyeste uttrykk for væren, så vi kan skape den virkeligheten som ånden vet er et steg 'høyere' opp.

Les her: http://spiritlibrary.com/spiritual-entities/archangel-uriel

Ingen kommentarer: