fredag 18. mars 2011

Oppryddingsåret 2011

Store katastrofer har flere årsaker. Det som fyller nyhetsbilde nå, begynte som jordskjelv, fortsatte som tsunami og gikk over til giftig utslipp fra flere kjernekraftverk. Den røde tråden i alt dette, er alle uskyldige som har blitt drept, de som har vært lydige og har hatt blind tillit.

Kjernekraft ble innført til planeten av Anunnaki og har siden vært kraftmiddelet mellom menn som ville måle styrke. Sånn sett har Jorda vært en underlig 'lekeplass' for noen få, mens de andre eksisterte på deres nåde, og drepes uten nåde.

Flere store tragedier spøker alltid i kjølvannet av de enorme katastrofene. Alle kjernekraftverk er bygget på 'gammel' energi, noe som tilsier at det ikke bare er ett land som er utsatt, men alle.

Når det i tillegg har vært sterkt dikterte holdninger i befolkninga i alle land - så vet vi at undertrykkinga ligger der fortsatt i form av fortrengt energi. Den skal ut, og Moder Jord bestemmer når! Undertrykt menneskelig energi, ligger i bakken over hele kloden.

I Japan har det vært et press om barnerike familier, for å sikre en framtidig arbeidskraft til å fylle pengebingen. 50 millioner mennesker på et lite område, mye undertrykking av energi, diktert tankegang, blind lydighet, mye arbeid, tette, eksplosive energier, enorm kraft som må ha utløp. Så faller byggverket sammen, da en slik opphopning gjør området sykt.

Andre land har sine særpreg, diktatur eller demokrati, befolkninga har vært middelet og undertonen har vært den samme - de få skulle ha alt. Dette har akkumulert tette og fortrengte energier i bakken - det skal også ut i det blå.

Alt etterslepet av gammel, fortrengt og sønderknugete følelser, blir til energislam som skal opp og ut i løpet av relativt kort tid. Kan det gå bra? Takket være våre usynlige venner får vi hjelp med ettervirkningene, men de direkte virkningene må vi alle konfronteres med - det er vår læring og oppvåkning.

Nummerologisk er det firetallet som råder grunnen dette året 2011 (2+0+1+1) 4 er Gaia's tall, har Kryon sagt, og 4-tallet forteller; 'alt har forbindelser til Jorda'. Det som skjer Moder Jord dette året, har enorm rekkevidde. Når vi rydder i våre fortrengte energier, kan vi bare ane hvilken effekt det vil ha i hele området vi kaller universet.

Ingen kommentarer: