lørdag 19. mars 2011

Oppstigning til ditt sanne Selv!

The Arcturians: Parallel Realities Part 2
18 March 2011
Channeler: Suzan Caroll Ph.D
A SPECIAL MESSAGE FROM YOUR GALACTIC FAMILY


Vi, medlemmene av den galaktiske familien, er lei oss for at ikke katastrofen i Japan kunne vært unngått. Så forferdelig det enn var, så var den sterkt svekket i forhold til intensjonen til gjerningsmennene. Vi kunne se, fra vår dimensjon, at ødeleggelsene brygget opp. Vi vil fortelle deg at kimen til dette ble lagt under Atlantis's undergang. De 'mørke kappene' som levde i de lavere frekvensene under Atlantis's fall, har overlevd og vært i din virkelighet siden den gang.

De har infiltrert enhver regjering, religion og ethvert vitenskapelig arbeid. De hemmelige ødeleggelsene fra de 'mørke' har pågått de siste 10 000 åra, men mest i den tida de kunne holde seg skjult. Det er opp til denne dag. Nå har de forflyttet seg, fordi de oppvåknende på Jorda er klar over at historien om Illuminati ikke er et mareritt, men en sannhet. At du har denne kunnskapen, minsker frykten og øker motet - du vet at de bare kan eksistere i 3d og på de lavere astrale plan. De er begrenset til den virkeligheten da den tilsvarer deres bevissthet.

Din største seier kan virkeliggjøres ved å øke bevisstheten ut over din rekkevidde. Kjære Ene på Jorda, vit at du enkelt kan øke bevisstheten i riker som er langt utenfor innblanding fra de 'mørke'. Dessverre er de fortsatt på frifot på den fysiske kroppen til Gaia. De har en mengde fluktmuligheter fra den jordiske skade de har utført, men igjen, de er alle sammen i 3d og de lavere astrale plan. Vær derfor klar over at de vil 'løsne' ganske snart - de er på en så lav frekvens.

Det er nok mange som fortsatt er uvitende om sin evne til å våkne, men de er ikke nødt til å bidra til planetarisk oppstigning. Det er mer enn nok Lysarbeidere til å ta seg av denne oppgaven på egen hånd. Siden Lysarbeidere er uten ego, har de ikke behov for konkurranse og kan gjerne opptre som Ett vesen. Gaia er også et suverent vesen og er nokså misfornøyd med det de 'mørke' gjør med kroppen hennes. Hun har også stor kraft som hun har holdt i sjakk på grunn av sine menneskebarn. Men - hun vil ikke avholde seg lenger. Gaia er iferd med omdanningen Nå, og hun vil la de 'mørke' ligge i kjølvannet av sin egen oppstigning.

Vi har snakket om portaler og inter-dimensjonale reiser med tanke på et bestemt formål, nemlig å lære opp våre Lysarbeidere til 'virkelighets-sprang' ved å heve deres bevissthet, utover de lavere nivåer på Jorda som blir ubeboelig. De 'mørke' er som insekter som angriper en syk plante. Planten vil dø uansett, men insektene gjør fortgang i prosessen. Prosessen med å lukke 3d, blir satt i høygir. De som trenger en katastrofe for å våkne opp, vil lære om enhets-bevisstheten i møte med store utfordringer. Den leksa vil hjelpe dem til å våkne, og også til å vekke andre.

De som er klare til å returnere til sitt sanne selv vil vite at NÅ - er tidspunktet for deres oppstigning. Oppstigningen vil begynne å bevege seg inn i 6d for å stoppe flommen av destruksjon av kilden, hvilket var undergangen for Atlantis. Når vi kommer tilbake vil vi guide deg til å dra inn i Gaia's 6d matrix. Der vil du korrigere de første destruksjonene som forlot 'mørkets' kraft med størsteparten av styrken. Med stor visdom, kraft og ubetinget kjærlighet til deres sanne selv, vil dere forandre historiens realiteter ved å la kraften av Lyset, Kjærligheten, Freden og Enheten ta over styringen.

Alle de som er forankret i Lyset har opplevd alt det mørke som deres sjel trenger for å utvikles og vokse. Derfor er de helt klare til å forlate 3d-spillet og vende tilbake Home i de høyere dimensjonene. Hver eneste Lysarbeider har ti ganger mer kraft/lys enn de som sover - og enda mer kraft/lys enn de som fortsatt velger å gå i mørket.

Akkurat som mørket har vært skjult - så det sakte kunne ta over, slik har lyset steget i deres Home, ditt åndelige fellesskap, din familie og dine universiteter. Dette lyset måtte være skjult for de 'mørke', såvel som for de som var redd for å se at alt de trodde på var illusjon. De som valgte illusjon framfor sannhet, ble fanget i en historie der de ikke kunne skrive avslutningen. Heldigvis, når Lysarbeidere omskriver historien og når de 'mørke' er tvunget inn i åpenhet på grunn av det stadig økende lyset fra oppstignings-prosessen, senker roen seg og minnene om sannheten stiger fram.

Ja, sannheten kutter ofte like skarpt som et sverd, men til slutt gir den muligheten for å helbrede skadene av alle løgnene. Vi beklager at vi ikke kan komme inn og redde deg ennå, men finner du ikke veien til en spesiell frekvens, vil alle som du har skadet i deres utallige liv heller ikke. Du er kroppen til Gaia. Du må være den som starter denne forvandlingen. Da - og bare da, kan vi komme slik du ønsker.

Vi er ikke deres frelsere.
Vi er ikke deres ledere.
Vi er uttrykk for dere selv i en høyere frekvens!

Vi kunne gå ned i bunnen av ditt vell av mørke, men da må du ønske å bli fratatt gleden over å finne din egen veg. Det er den guddommelige Planen, at vi forblir i en frekvens like over deg for å trekke deg inn i vår nye verden. Heller enn å se på katastrofene rundt deg, se opp til sannheten som resonnerer nært til ditt hjerte. Forlate de 'mørke' med sine ødelagte krigsleker og bli med oss i evig fred og ubetinget kjærlighet.

Les den komplette meldingen her:
http://lightworkers.org/spiritual-channeling-ascended-masters-channel

Ingen kommentarer: