søndag 20. mars 2011

Minner Extraterrestrials 'Oppvåknelser'

Iliuka / Leif Havik
Iliuka.net


"Om den integrerer sådant, lik av gamle opplevelser, så er der korrekt. For der er alt større viktigheter i hvorledes Menneskeheten og menneskebarn og spesifikke individer søker noget at skape en balansets kommunikasjon imellom ’extraterrestrials’ og jordmenneskebarn. Således er der óg lik oppvåknelser for spesifikke individer av hva der tales fragmentenes minner av tidligere inkarnasjoner, om der er av Pleiader, om der er av Andromedas, eller der er av hva der er. Alt er der lik der bringes og smies en redskap for ivaretagelser av Menneskeheten og tiden den lever i nu på sin Jord."

"Og således vil der óg være for menneskebarn, for alle der søker at se; - forendringen der kommer, er for at bringe alt større balanser på sin Jord. Ei skal den frykte hva der kommer til forendringer, for alt er der i behov. Lik der var inkarnasjoner tilbake i tid, lik evige sykluser, alt er der i behov av at forendres. Moderen er svanger for at føde sitt frø. Således er der alt i generasjoner har ventet for. Således er alt hva DNA har ventet for. Således er der alt hva cellene bærer av minner til nu at leve opp lik der før var – på andre kloder, andre galakser. Alt er der i evige sykluser, dog minnene fortapes."

"Nu er tiden for at gjenoppstå i sitt eget minne for alle menneskebarns individer."

"Bære således fred i hjertet."

"Om der faller riker til havet, om der oppstår riker av havet, om den ser fremmede visitasjoner av den ytre kosmiske bevissthet, alt er der efter Den Store Ånds plan. Der er The Spirit of The White Eagle der råder for Moder Jord nu."

"Hvile således eders tanker.

Vi takker for ildens lys og alt hva den verner om.

Vi takker for blomens kraft og alt hva den spreder av sine hellige vibrasjoner.

Vi takker for menneskebarn og menneskebarns auras vibrasjoner der utbyttes og forveksles og skaper samhørigheter.

Individer og grupper, - framtid og nutid, alt er der foreneligt.

Søke således lik den ei dveler for meget for ufødte tider.

Søke lik den ei fastholder ved hendelser der var. Dog skape et heligt rum hvor den i sin egen bevissthet kan være trygg – her og nu.

Og den skal vite at den er ledet av sin Skaper.

Alt hva den våger at åpne sitt selv for livets strømninger, er således den kjenner den ledelse der er i behov.

Fornedre ei sitt selv gjennom at tenke alt hva der er i sykdommers symptomer, dog våge at se alt hva der er tilfrisknet – i sjel, i sinn og i ånd.

Våge at se helheten av eders egen tanke. Således kan den lettere se helheten der vokser opp av den nye horisont.

For der finnes kloder der til nu har vært skjult for menneskebarn.

Der finnes bevisstheter der vil manifesteres lik kraft nu.

Undres ei så meget over hendelser der er. Alt er der i synkronisiteter efter Den Store Galaktiske Råd og efter Den Store Guddommelighets inntredelser.

Det gamle skal bort for at nytt skal oppstå. Gamle spor viskes ut, nye skal der skapes.

Og alt hva der binder sådant av hendelser der kommer til hendelser der var, er kjærlighetens lys.

Vokte således eders eget lys.

Og ei skal den tro at sine frender er noget lysere enn lys. Den skal alt meget mere våge at erkjenne sin egen guddommelighets lys. Der behøves.

Alle lys behøves; - små og store, funklende og strålende, blendende og svake. Lys er lys, og alt er like heligt.

Fordøme således ei nogens lys, dog velsigne alt hva der søker i gode tanker og gjennom kjærlighet at spredes i kraft. Verne om kraften – i ærbødighet.

Verne om sin egen verdi."

Ingen kommentarer: