lørdag 12. mars 2011

ILIUKA - AVSLUTNINGSTALEN - 27. 11. 2010

Iliuka Råd Røros 27. 11. 2010
Kanalisert av Leif Havik
Iliuka.netDer er óg klokt at se; alt hva den så tilfører sitt liv; gjennom hva den søker og hva den samler er óg til for at sortere. Noget vil der være i behov for at opplyse nuets tilværelser, annet vil der være behov for at forkaste til lik der ei er noget annet enn krydder. Velsigne således alt hva den bemøter på sine stier, og se nødvendigheten av hva den så selv gjør i beslutninger av at skape i livet.

Livet farer forbi, dog således skal den óg vokse i alt større tilstedeværelser for hva der er. De tilstander den kan søke til i himmelske retningers bevegelser, er tilstander den søker i sitt dypeste selv. Tilstander den søker i sitt dypeste selv, er óg tilstander der alt eksisterer i Den Kollektive Kildes Bevissthet. Sjelene taler således til hinannen, så være i kontakt med sjelen nu og da.

Være til stede i alt hva der er, og forvirres ei så lett. Sprede ei lik to øyner bliver til åtte øyner for at se noget mere, for den ser så mindre. Lytte ei med åtte ører for at tro at den hører alt bedre, for den hører alt mindre. Veie ei for alt åtte hjerter, for den kan søke i de to hjertekammer den har, så vil den alt lettere se hvor den skal søke. Være således til stede i alt i sitt selv, og oppvåkne i sitt selv i sine egne sanser. Der er sansenes tidsepoker nu, og ei kan der vendes.

Vi takker for ilden og alt hva der belyser.
Heliget være dette kammer.
Vi takker for menneskebarn og eders undringer.

Noget skal der vokse, andre undringer vil være næring for nye. Forpleie eders rot, og gledes for den næring den gir sitt selv - gammelt som nytt, nytt som gammelt. Vi takker for alt hva der er. Konu Ekatah.

Ingen kommentarer: