lørdag 19. mars 2011

Lemuria - Atlantis og Jordboerne

The Arcturians: Parallel Realities Part 2
18 March 2011
Channeler: Suzan Caroll Ph.D
Blessings! RA NUNE



Arcturianerne lover oss, at vi snart vil kunne huske 'mellomlivene'. Det blir spennende, for da vil bevisstheten skyte i været. Vi lever i Nå'et, og hvis vi ser livet som en vertikal lysstolpe, ser vi samtidig at livet er sammenhengende og ett. Det er bare oppdelt i faser som vi kaller dimensjoner, samtidig som vi har tilgang til alle dimensjonene uansett i hvilken av dem, vi lever. Mens vi er omgitt av 3d på alle kanter kan det likevel være i 5d, eller enda høyere, bevisstheten opererer mest.

Nå ser vi at det ikke dreier seg om flere liv, men kun ett, og det varierer alt etter hvilket bevissthetsnivå vi er på til enhver tid. Og siden vi lever ett liv, og det leves i NÅ'et, er det heller ikke rart at vi kan oppleve flere utsnitt fra dette livet - i ulike dimensjoner - samtidig. De som har meldt seg frivillig til å delta i denne overgangen, vil motta menge innvielser, sier arcturianerne. Innvielsene er nødvendige for å rense auraen for frykt. Når vi fjerner egen frykt, fjerner vi også en del av Gaia's aura ettersom vi og planeten er ett vesen.

Det er rensingen som hjelper oss til bevisst å oppleve parallelle virkeligheter, som frykten - for det ukjente - blokkerer for. Vi er flerdimensjonelle vesener, og her vi går er vi summen av alle uttrykkene vår bevissthet besitter. Etter hvert som vi høyner bevisstheten, forstår vi også at den indre og ytre verden ikke er atskilte, men ett.

Den første delingen i en lavere resonans parallell virkelighet, var da valget ble gjort om å være avhengig av maskiner/hjelpemidler (ytre), framfor den indre Ene's flyt. Da ble det første dualistiske programmet en realitet, da kom illusjonen om at vi som 'skaperen', og maskina som 'skapelsen', var to atskilte. Dualiteten - den indre (skaperkraften) og den ytre (skapelsen i den fysiske verden) dannet illusjonen om at den indre og den ytre verden var separate.

Med oppfinnelsen av genteknologien for å skape en slave-rase, begynte grusomhetene, noe som senket frekvensene i den parallelle virkeligheten (3d) enda mer. En begrenset og atskilt bevissthet styrtet ut i krig og grusomheter. Den endelige utslettelsen av Atlantis og Lemuria var en realitet i over 10 000 år, med stadig økende mørke. Nå har den Nye Tidsalderen begynt og våre jord-sjel-fragmenter er våknet som liljene på marken en varm vårdag.


NB! Neste informasjon vil dreie seg om den interdimensjonelle (indre) reisen inn i den sjette dimensjons guddommelige Blåkopi / Matrix av planeten Jorda. Innefor denne Blåkopien er enhver virkelighet som noensinne har eksistert på Gaia.

Les utfyllende informasjon her:
http://lightworkers.org/spiritual-channeling-ascended-masters-channel

Ingen kommentarer: