fredag 11. mars 2011

Nok en påminning om Jorda som Galaktisk

Iliuka Råd Røros 27 11 2010
Kanalisert av Leif Havik
Iliuka.net


Jeg har lest Hopi-indianernes beskrivelse av overgangen, og så en tolkning av Voluspå, og så lurer jeg på om jeg kan koble de to sammen?

Iliuka: Det kan den. For hvorledes den óg vil gjenfinne i gamle assyriske skrifter, så vil den óg se at der finnes lik dimensjonelle lik lag på lag av de samme historiske verdier baseret på de samme fundamenter, baseret på den samme tro - i fødselen. Korrekt.

Det sies at ni herrer over tid – skaperguder - skal stige ned til Jorden?
Iliuka: Korrekt.

Betyr egentlig dette at disse gudene stiger ned gjennom oss mennesker?

Iliuka: Ei er der så. Der er lik visitasjoner. For der er lik den skal se nu; at ’guder’ er lik symboler for dimensjonelle energier – spesifike frekvenser -, en resonans, om den tenker inne i, så vil den óg se at ei er der nogen ’septim’ (En akkord som består av det 7. tonetrinn). Der er lik den vil se óg at der skapes om alt hva der frekventerer på din Jord der er i ni opphøyede energier – én efter én. Den er i den tredje nu, i hvilket, for hvorledes menneskebarn opplever lik høyere resonanser der av sin doktor kan tales lik tinnitus. Konu Ekatah.

Men er det slik at vi mennesker mer og mer på en måte ...
Iliuka: ... bliver guder?
... skapere igjen?
Iliuka: Korrekt.
Så bra!
Iliuka: Korrekt.
Av vår egen virkelighet?
Iliuka: Gudere enn gudest. Konu Ekatah.

Men er den eneste forskjellen om vi er bevisst vårt eget potensiale, eller ikke, da?

Iliuka: Der er. Dog den naive kan óg komme langt i sine utviklinger. Dog igjennom den bevissthet den skaper – om der er gode intensjoner, om den óg ser hva der tales selvets behov i intensjonen for sine grupper, så er der klokt at den vokser alt bedre i tilstander og resonanser der kan så åpne portaler for lettere innsyn i den store opphøyde guddommelighet der tilhører nu Altets trone. Ei så meget bundet for Moder Jord, for Moder Jord er gammel og sliten nu. Nu skal der fornyes og integreres i den store galaktiske bevissthet. Konu Ekatah.

Ingen kommentarer: