fredag 7. juni 2013

Kort resymé fra Kryon: " LIVE KRYON CHANNELLING "THE THREE WINDS"

Kryon snakker om åndelig logikk.   Menneske og sjel er det samme.   Den samme 'troen' i hvert menneske, uansett hvor i verden det lever.   De tre vindene er;  The Wind of Birth, The Wind of Existence, og The Wind of Transition.  Fødselen - Eksistensen / Livet -  Overgangen     Vi forstår bare det lineære - det er vår virkelighet, derfor er det slik, sier Kryon.   

"The Wind of Birth er forskjellig fra den faktiske fysiske hendelse som du kaller fødselen. For oss er The Wind of Birth deg rett før du går inn (tar ditt første pust). I hver "vinden", skal vi begynne med å avvise tankefeil og gi deg sannheten. Så la oss diskutere så mye som vi er i stand til.  Vi begynner med energien ved Wind of Birth."

Tankefeil hva angår "Fødselen";  

"Hvem er i stand til å være i Wind of Birth og er det et system? "  Vanskelig å forklare, fordi menneskene forstår kun det lineære.  Vi sletter hukommelsen og går inn i 'Fødselen'   Den guddommelige delen av oss er vårt Høyere Selv.  Det som skiller mennesker fra hverandre er innenfor DNA - energien i Akashic Record;

"The Power of the Akash"
"Den Akashic Record har innenfor det evne og potensial for enorm energi, avhengig av hva mennesket har gjort i tidligere liv. Hvis mennesket har vekket til åndelig potensial før, så det er mer energi enn om de ikke hadde. Derfor er potensialet etableringen av en opplyst gammel sjel bokstavelig tilgjengelig på Wind of Birth, for det handler om tidligere kunnskap og erfaring og hva du har gjort før på planeten. Det handler om hvem du var, hva du har oppnådd, og hvis du noen gang våknet til arbeidet i lysets puslespill før eller siden, hvis du er tilbake - eller om det er første gang."

"Så Akashic Record er ikke bare en oversikt over hvor mange ganger du har vært her, men heller hvor mye åndelig kunnskap og livserfaring du har våknet til gjennom alle dine planetariske opplevelser. The Akash er en hellig bibliotek som du plukker opp og holder gjennom hver levetid og deretter inn i neste. Du legger til den hver gang du kommer og går på planeten, og det bidrar til å utvikle og endre hva ditt neste liv kan være i ferd med å bli. Husk aksiomet vi har gitt i det siste: Du vil aldri trenge å gå tilbake til en mindre våken tilstand. Når du åpner metaforen for den "Åndelige Akashic jar", er all åndelig lærdom tilgjengelig fra alle liv, all dyktig læring."

"The Human vi er i dag er unikt for universet og har fantastiske kreative krefter - akkurat som mestere på jorden alt har fortalt."  

Menneskets biologi er ikke fra Jorda, sier Kryon.  "Dyr er på planeten av flere grunner.  Vi  har fortalt deg alt dette før. Men alle av dem er på planeten som en del av balansen på Gaia.  Vi har hørt:  "En sjel starter som et dyr, og deretter jobber den seg opp til å bli menneske."   Dette er ikke sant! 

Kryon:  "Ingen menneskelige sjel kommer til planeten uvillig eller som straff. Kanskje du bør huske denne uttalelsen!"   Nå ser vi begynnelsen på "intuitive åndelig logikk".   Vi vil få se - spesielt etter 2013 - store endringer ved de barna som blir født (det viser seg allerede også).

Så over til;  "The Wind of Existence"  -  Et hvert liv er en test av energi på Jorda! LÆRING: "Innen noen få liv, mange kommer til en viss tilstand der det er en intuitiv forståelse av hvordan ting fungerer på planeten."    (Det er vanskelig for dem å forstå det menneskelige livet).  "Dagens dårskap kan bli morgendagens visdom.  Det avhenger bare av oppfatninger"

Tenk det!:   "Det vil være fremtidige generasjoner som vil se tilbake og identifisere alt før 2012 som "den barbariske Era"."

Vi går fra "Overlevelses-modus" til "Manifestasjons-modus".   

Mrk:   Den siste Vinden er "Wind of Transition". Du kaller det død. Hva kan jeg fortelle deg om dette, som du ikke allerede vet?  Vel, jeg tror jeg kan fortelle deg mye. Først av alt, reglene: Du vet ikke hva du ikke vet. Du vet ikke når det kommer til å skje. Visste du at vi trenger å holde noen av dere her i svært lang tid? Det er fordi du ikke er ferdig med det du startet. For andre av dere, vi trenger deg til overgangen, før eller senere for å følge din egen plan. Vi trenger deg på et nytt sted på planeten snart, når du er ung. Vi trenger din Akashic kunnskap til å vekke tidlig og videreutvikle hva du utvikler nå, fordi du har energi av ungdom.

Overgangen:  "På tidspunktet for overgangen, når hjertet ditt stopper og du tar ditt siste åndedrag, er vi der. Alle englene fra den store sentrale solen er der også, og de tenner et lys som setter deg i fred. Det er en fred så stor at frykten ikke kan eksistere. I brøkdelen av et sekund, vet du det er OK.  Du kan kalle det en åndelig bedøvelse, men vi kaller det en gave fra Skaperen."

"Hvis du mister noen du elsker.  Jeg vil du skal huske dette:  De kan vises fortsatt som kaldt og borte for alltid, men det er bare i 3D, og ​​det er ikke sannheten. De er levende og ser på deg, bønnfaller deg om å se energien av kjærlighet som de representerer. De er ikke borte."

Ingen kommentarer: