lørdag 7. juli 2012

Intervju av Bill Ryan med Inelia Benz

Sensasjonelt!  Likevel, det er noe vi alle kan mestre, sier Inelia!  Det er ingen datomerking på dette intervjuet, innholdet er tidløst og høyst interessant.  Jeg venter bare på startskuddet for at flertallet av oss kan mestre tankens kraft på denne måten.

10 mars, 2011
"Bill Ryan (Bill): Hej på er. Jag är Bill Ryan från Project Avalon och videon ni nu skall få se är en intervju med en mycket speciell kvinna som jag har lärt känna nyligen och som har blivit en nära vän.

Och ämnet för intervjun är hennes uppdrag på den här planeten och förmågorna som hon besitter, vilka är enastående och betydande. Och under de två timmar som följer här talar hon i detalj om vad hon kan göra och vad hon har gjort. Det roliga och de problem som hon upplevde när hon var en liten flicka, och vad hon gör på ett ansvarsfullt sätt med sina betydande krafter just nu. Detta är en högst märkvärdig historia som jag rekommenderar att ni lyssnar till ända till slutet.

Anledningen till att jag ger den här lilla introduktionen just nu är för att det verkligen är viktigt att betona att de mest extraordinära, psykiska förmågor som berättas om i den här intervjun – de är inte gåvorna hos en exceptionellt speciell person, som vi omöjligen kan aspirera till. Dessa gåvor är medfödda hos alla människor. Detta är Inelias budskap till oss. Hon hävdar att även om hon kommer från en ovanlig plats, låt oss säga så… och detta är ett ovanligt uppdrag. Det är en ovanlig livstid. Gåvorna som hon har är mänskliga och ett budskap hon vill att vi alla förstår är att dessa gåvor är vår födslorätt, att de som kontrollerar planeten inte vill att vi vet att vi har dem. Och de använder dem, naturligtvis, själva.

Den andra viktiga orsaken till intervjun är att magi – för brist på ett bättre ord – är intressant och spektakulärt och har fascinerat människorna under generationer, under tusentals år, av förståeliga skäl. Det är inte ett självändamål i sig själv. Det är viktigt att förstå att, som Inelia säger, dessa förmågor kommer att fås som biprodukter av någon som är på en genuint andlig väg. Och naturligtvis, många av de stora mästarna i många traditioner kommer att intyga detta. De är intressanta, men de är inte ett självändamål i sig själva. Och de uppnås inte som ett mål i sig själva. Det skulle vara en fälla, det är en återvändsgränd. Man kommer faktiskt ingenstans, bortsett från förmodligen att uppfylla behoven för egot.

Och när ni lyssnar till Inelia när hon berättar sin historia kommer ni att förstå att det är mycket, mycket lite ego där. Hon berättar sin historia på ett mycket ”faktum är”-sätt att ni också kan göra exakt det hon gör. Ni också har dessa förmågor att ändra universum runt om er. Och ni har också kapaciteten att, som hon säger, skapa er egen tidslinje. Ni kan skapa er egen framtid. Och mellan oss, med fullt ansvar och stående i vår egen kraft, vi kan skapa den värld vi vill ha."    forts.

Tack så mycket!


Ingen kommentarer: