lørdag 21. januar 2012

Avsløring er på gang - mot vår frihet


Vi vet nå at Jorda ikke er den planeten vi forsto i 3d, at den var - det var en 3d-forståelse og -virkelighet.  Nå vet vi at Jorda er et sett felles tankegods som utgjør et forankringspunkt (så lenge vi alle forestiller oss det samme) - dette forankringspunktet er vår planet.  Nå holder imidlertid denne 3d-kollektive forestillingen på å oppløses så smått, i og med at vi stadig blir flere som våkner til en høyere vibrerende forståelse og forstår de to nivåene - mikro og makro.  

Den nye forståelsen er det også som gjør at mindre opplyst ('mørk') energi blir mer sett av oss.  I 3d vibrerte vi ikke så høyt at vi forsto dette, vi bare godtok. Nå forstår vi at vi må skille lag med de lavere vibrerende energiene, ellers blir det bare fortsatt kiving energiene imellom.  Den 'kampen' er det som pågår nå. Hvor utkjempes denne kampen?  I din og min kropp!  Derfor avhenger det av hver og en av oss, at vi arbeider med våre egne svakt opplyste sider.  Det er der roten til det 'onde' er.

Så gjelder det å forstå at de fleste kanaliseringer og andre som omtaler de 'mørke' slik de gjør, snakker om de svakt opplyste energine som manifesterte jordiske uttrykk.  Da blir hele bildet mer distansert fra oss - hver enkelt.  Det igjen forsinker oppvåkningen fordi de fleste tror dette handler om noen bestemte mørkemenn (glad i penger) som er langt utenfor vår egen sfære.  Slik er det ikke.  Vi arbeider nå med blokkeringene i de nederste delene av kroppen, der den minst opplyste energien sitter.  

Dette handler ikke bare om banknæring eller andre pengesterke næringer, nei det handler om deg og meg og vår evne til å begripe at det er vi som holder nøkkelen til oppvåkninga det snakkes om.  Det er vi som tar vare på roten til alt dette 'onde', fordi vi holder både lys og mørk energi i våre kropper.  Det er også vi som bestemmer om vi vil åpne opp, la lyset slippe inn og dermed få fortgang i prosessen som utspiller seg i det ytre og - smerter i det indre.

Tukáte

Ingen kommentarer: