torsdag 9. juni 2011

Tsunami-varsel fra Crystalai

Det som kommer må vi forholde oss til på en rolig måte. Stol på at du er din nærmeste hjelper ved å være helt i ro når illusjonen spiller seg ut rundt deg. Denne avslutningen hører til det spillet som har vært spilt i eviglange tider. Det er nå du skal vise styrke og overbevisning. En kanalisering antyder noe om hva som ligger i illusjonens kort. Hva som skal skje deg, velger du!


Crystalai kunngjør følgende: 15. juni synker Japan i havet - tilkoples Atlantis. En 1000 fot høy tsunami blir følgen av dette. Det vil ramme hardest i Washington - Seattle, som også rammes av 10 jordskjelv der og i Nord-California. Bølgene treffer hele kystlinja, og Los Angeles flere ganger på rad. San Francisco og LA forsvinner, og bølgen rammer også Santa Rosa og Sacramento. Bølgen kan nå helt til Las Vegas i første runde. Ved slutten av året vil Las Vegas også være under vann. Alle byer som ligger under tusen fots høyde er i fare.

Hawaii og alle Stillehavs-øyene vil også bli rammet i denne omgang - og under samme vilkår. Alle øyene rundt Australia vil synke under vann, som Baja, Equador og Panama.

Senere i år vil New York og Øst-kysten også stå under vann. Neste blir hele Europa - deretter blir India fullstendig oversvømmet.

I denne perioden blir alle romskip aktivert - de har ventet under havet i evigheter. De vil hjelpe oss å komme oss fri tyranniet vi har levd under så lenge. De skal dog ikke blande seg inn i våre saker med mindre vi ber om det. Vi kan beskyttes på deres romskip, om vi vil det, fram til 2013.

Kanaliseringen finner du her:

http://lightworkers.org/channeling/133380/how-we-become-genius

Ingen kommentarer: