onsdag 8. juni 2011

Potente formørkelser i 2011

Potente formørkelser i 2011

2011 har en ytterst sjelden samling kodede formørkelser. Det blir i alt 6 formørkelser i 2011, og tre vil skje i en fase på 30 dager mellom 1. juni og 1. juli.

Denne periode vil bli fulgt av solverv 21. juni.

'Triade formørkelsen" midt på året

Den kraftfulle "triadeformørkelsen" midt på året inntreffer:

1. juni - 15. juni - 1. juli.

De oppstår med presis 15 dagers mellomrom. Det er to partielle solformørkelser, som lager sandwich, en fullmåne måneformørkelse. Knapt nok noe pusterom, så gjør deg klar til en sterk tur. Alt dette preges av et ekstremt kraftfullt solverv den 21. juni. Mens de to 'ytre formørkelsene' av triaden, er delvis solare, så tro ikke at deres energier blir forminsket av den grunn, at de ikke er fulle formørkelser. Energien av alle 3 vil være ytterst potent og følt over hele planeten, hva enten de er synlige eller ikke fra din spesifikke vektor på planeten. Energien vil omkranse hele kloden og påvirke hver enkelt.

Solformørkelsen 1. juni er begynnelsen, og energien av hver begivenhet har virkelig et skjæringspunkt, som energimessig ekspanderer fra 3 dager før og 3 dager etter formørkelsen.

Energiene:

Triadens energimønster handler om frigivelse, healing og gjenoppbygging.

1. juni: Frigivelse og utrensking, forløsning av gamle energimønstre. Mønstre som kan være rotfestet, til og med skjult.

15. juni: Healing gjennom aksept av å møte utfordringen og å være tro mot seg sjøl.

1. juli: Styrke og ferdiggjøring av den "nye deg". Ikke bare ved å visualisere de attributter og begivenheter du ønsker å skape, men ta de nødvendige handlinger, skritt framover for å manifestere dem.

Midtsommer solverv (midt på vinteren under ekvator) er den energimessige flows forsterket.

Ingen kommentarer: