søndag 5. juni 2011

Drømmen om Lyset!

Mennekehetens evig-lange 'reise' nærmer seg nå slutten. Vi - de fleste av oss, har kanskje vanskelig for å forestille seg hva denne 'reisen' handler om? Når vi vet at alt er illusjon - en drømmetilstand, og at reisen var avsluttet i det øyeblikk den startet! Dette fordi Tid også tilhører den samme forføreriske illusoriske modellen. Dette krever det god innsikt og mye stillhet for å forstå.

Hvilket eksperiment har vi holdt på med egentlig? Hvilken gjeng var det som klekket ut denne planen og i tillegg hadde mot til å kaste seg ut i eksperimentet - som etter all sannsynlighet ville skape stor forvirring. Planeten som skulle vokse fram fra først å være en gass-ansamling og plassert i en 'dimensjon' helt utenfor folkeskikken - eller gudeskikken om du vil.

Hva har 'reisen' tilført Skaperverket? Ja, det skal vi snart få vite når vi bare åpner øynene! Men på en måte så er mange så fornøyd med denne søvnen, at de gjerne drøyer det litt. Men hold fokus på realitetene. Vi skal våkne til det strålende Lyset noen har fortalt oss om i sine ND-opplevelser! Det lyset som stråler ut en uant styrke og mildhet! Dette er realiteter som ikke er til å unngå - heldigvis - alle samles vi snart i dette Lyset!

Ingen kommentarer: