onsdag 8. juni 2011

Å bli EN!

Connecting with Your SELF
Channeler: Suzan Caroll Ph.D
June 2011
Greetings, I am Kepier.


Når vi går tilbake til 5d-mennesker, blir vi som ett vesen med mange former - mye likt slik fugler ofte kan opptre. De er atskilte, men hjerter, tanker og bevissthet er i konstant kommunikasjon slik at de svarer som ett vesen. Mange av oss som resonnerer med 5d-vibrasjoner er nå i 3d for å oppleve Gaia's store øyeblikk av Planetary Ascension.

Noen modige sjeler melder seg frivillig til å forlate sin jordiske form under katastrofer, for å vende tilbake til lyset. På denne måten kan de lettere bidra til å vekke de som fortsatt er fanget i fornektelser og vrangforstillinger i 3d. Etter hvert som 3d fortsetter å kollapse våkner stadig flere til sin medfødte visdom, makt og kjærlighet.

Nå som vi er i sluttfasen av vårt fysiske uttrykk, er det noen situasjoner, steder og personer som virker reduserende på vår bevissthet - de frigjøres fra vår oppmerksomhet. Fred og ro er blitt det primære. Å dømme - uansett hva - senker bevisstheten. Se inn i ditt indre for å finne mørke og frykt som har tiltrukket seg din oppmerksomhet. Du er skaperen i ditt liv.

Vi ønskes velkommen tilbake til vår galaktiske familie av arkturianere, pleiadianere, sirianere, andromedanere og mange andre som utgjør den Galaktiske Føderasjonen.


Les denne interessante meldingen her:
http://lightworkers.org/channeling/133380/how-we-become-genius

Ingen kommentarer: