tirsdag 28. juni 2011

Det handler om opplevelse!

Det er viktig å følge med i den Nye flyten og ikke prøve å stanse den med 3d-analyser. Det er så lett å falle tilbake til gamle spor hvis noe sies som 3d ikke liker. Da analyserer 3d ved å gå i forsvar (hvis det er mot tilstede), eller også ved å definere det som tilhørende 'andre'. En variant fra 3d er også å bli rasende, men skjule det med et smil. På denne måten holder 3d sin sti ren! Tror 3d!

Og dette er en felle, for alle vet vi nå; Det er bare én kropp hvert individ har å forholde seg til - sin Egen. I alle situasjoner er det slik - også i de mindre flatterende for 3d-selvet. Det er nok mange som ikke har forstått poenget med selve Bevissthets-Oppvåkningen - fra Søvn til Årvåkenhet - og av den grunn heller ikke trener på en litt mykere overgang. Alarmen går før året er omme - og da er det ingen pardon.

Adamus snakker om samme fenomen - gi-slipp-dynamikken. Vi driver med behandling i stedet for å bruke tida til å forstå fra et høyere perspektiv - nøste opp flokene for å skape orden. Det er så allikevel kun 5d-tanken som kan rydde opp i de forvrengte tankene fra 3d-mentaliteten.

Adamus sier:

"For lenge siden…da Tobias dro, sa jeg; ikke mer behandling – dere gjør det fremdeles, men mye mindre – for behandling er mentalt. Behandling antar at det er noe galt som må fikses. Hva om det ikke er det? Hva om dere bare er i gamle mønstre av gamle opplevelser som dere egentlig er lei av nå, men at det egentlig ikke finnes noe å fikse?

Behandling. Behandling, dere vet, denne mentale pinen, denne angsten som foregår, denne…dere vet, det er å fylle et glass for en liten stund. Det er å slå litt juice i det, litt vann eller hva det nå måtte være, og det får de som får behandling til å føle seg litt bedre. Har de ikke oppdaget at det lekker ut et eller annet sted? Det blir ikke værende der inne. Og de betaler en masse penger – en masse penger – for noe som til syvende og sist egentlig ikke tjener dem så godt.

Behandling er en mental funksjon. Behandling er en form for opplevelse, men, igjen, det er veldig begrenset. Kvelende faktisk. Kvelende, fordi dere fortsetter med å gå tilbake til den gamle dritten, de gamle greiene deres. Dere fortsetter å gå tilbake og prøver å, gud vet hva – skylde på noen, finne ut av det, sette det i perspektiv – og det kan dere ikke! Det var bare en opplevelse."

For å lese alt fra Adamus, se her: Crimson Circle.com

Ingen kommentarer: