lørdag 30. april 2011

Innsiktsfull informasjon kan skape kvantesprang!

"AA URIEL - THE ILLUSION AS LIFE"
30 April 2011 Channeler: Jennifer Hoffman
Uriel’s Message – The Illusion as Life April 25, 2011



Flott - idag kommer Uriel og forklarer nærmere det som var mitt store dilemma igår - jeg trodde jeg holdt på å gå i retro - var på tilbaketur til 3d.

Når du assimilerer nye energier ser du kanskje gamle lekser i form av kjente energier i nye situasjoner, gjenoppstår i livet. Det er da vi lurer på om vi går tilbake i tid, ikke har forflyttet oss eller at vi er blitt straffet på noe vis. Men slik er det ikke. Du har forflyttet deg og du er på oppstigningsstien. Men egoet utfordrer deg til å opprettholde din nye vibrasjon, til å bevege deg fra frykt og inn i egen styrke. Ditt syn på livet forandres fordi du er blitt klar over at du lever livet i en illusjon. Og så kommer Uriel med bekreftelsen jeg har ventet på - vi kan velge den illusjonen som passer oss best. Tenk tanken, som så skaper virkeligheten, basert på en ny illusjon av liv.

Hvert vibrasjons-nivå sameksisterer i 3d. Energien i deg skifter og det åpner deg for et nytt vibrasjonsnivå, men det forandrer ikke nærværet av andre energier rundt deg. Hver av de energiene skaper en illusjon av livet, som kan velges. Men med kunnskap og forståelse, kan en illusjon skapes. Alt liv er en illusjon, det er hver enkelts respons til tankene og energiene som skaper det. Uten energi, eksisterer ikke illusjonen. Enhver illusjon som ikke støttes av energi - forsvinner.

I hvert øyeblikk, med hver tanke, velger du vibrasjonsnivå - dette skaper en illusjon du opplever som liv. Men det er ikke den eneste illusjon av liv, det er bare den du kjenner. Illusjonens mulige detaljer er ubegrenset og kan være basert på frykt eller et annet vibrasjonsnivå, men alt er illusjon; det finnes ingen annen realitet enn den hver enkelt skaper. Den kollektive illusjonen som oppleves i familiene i menneskeheten er forankret i hver enkelts oppfatning av liv og kjenneskap til liv. Når menneskehetens kollektive vibrasjoner øker, forsvinner den frykbaserte illusjonen. Med hver enkelts heving av vibrasjonen forandrer nivået seg tilsvarende.

Ikke noe av dette er i regi av universet, sjøl om universet støtter og deltar som samskaper. Liv, oppstigning, healing og transformasjon er menneskets sti. Det er gjennom menneskets villighet til å transendere frykt og skaffe åndelige forbindelser, at dere, menneskehetens familie, velger å heve deres egen mestring. Det er ingen kraft som tvinger denne endringen på dere - oppstigning må skje ved menneskets eget valg. Sjelen kjenner sin oppstignings-sti, og når du følger sjelens ledelse vet du hvordan du skal takle energien slik at illusjonen korresponderer med din optimale læring - fører deg til riktig handling, største innsikt og din Himmel på Jord.

Les mer: http://lightworkers.org/spiritual-channeling-ascended-masters-channel

Ingen kommentarer: