onsdag 27. april 2011

Vær forandringen du etterspør !

Be The Change You Want To See – Ponder This
by REENA on APRIL 27, 2011
Came across this a couple of times, author unknown. Ponder this…
http://www.reenagagneja.com/about/storyNoen utfører et enormt arbeid 'undercover' - til forskjell fra livet på bakken. På bakken hvor alt deles inn i små tidspunkter og store beløp. Den usynlige truppen fordeler seg over alt, bak kulissene i alle land - de arbeider i det stille. Kanskje passerer vi dem på gata, men vet det ikke. De går under 'undercover', de er i kulissene og de følger sitt eget slagord: "Vær den forandringa du vil se i verden."

Av noen blir de kalt den "Bevisste Hæren" og får sine instrukser fra "Central Intelligence" - de skaper en ny verden med kraften i hjerte og sinn. De senker sine 'bomber' over menneskene - Kjærlighetsbomber; Dikt - Klemmer - Musikk - Bilder - Filmer - Vennlige ord - Smil - Meditasjoner og Bønner - Dans - Sosial aktivitet - Websider - Blogger - Tilfeldige handlinger av Godhet ...

De arbeider langsomt og grundig, ikke ulikt slik fjellene dannes. De er ikke synlige ved første øyekast, men stille og ydmykt har de makten som skal til for å flytte på absolutt alt av tektoniske plater i århundrer framover.

Kjærlighet er den nye religionen i det 21. århundre. Du trenger ikke å vise brystet fullt av diplomer og titler for å forstå dette. Ingen tittelkunnskap er nødvendig, dette kommer fra intelligensen i hjertet. Denne intelligensen er innebygd i den tidløse, evolusjonære pulsen i alle mennesker.

Deres oppfordring er: Vær forandringen du vil se i verden. Vervingen foregår nå. Døra er åpen.


Jeg anbefaler denne: http://www.reenagagneja.com/author/rg

Ingen kommentarer: