fredag 8. april 2011

Arbeidet på Lysfabrikken

En gang i tida tok vi på oss det største ansvaret som er å ta på seg - å forvandle det mørkeste mørke til LYS! Nå er seieren vår, og mange 'usynlige' sier at nå står vi foran den store åpenbaringen - s n a r t. Hva de mener med snart, er kanskje ikke det samme som vi mener med - snart. Hva åpenbaringen betyr, er lettere - det er vår egen innsikt som åpenbares. Vi forstår ordenes betydning snart - de ordene vi har blitt matet med i lange tider og som vi har forstått på vår måte. Snart skal alt avsløres.

Det er nærmest bare tida og vegen nå, før 'de' banker på døra. 'De' vi har manifestert. Er vi klare - ja, forhåpentligvis. Men uansett, vi er ikke istand til å snu nå når det er så mye som er avdekket. Alt er forestillinger og fri fantasi, men det er byggematerialene våre det. Vi har ingen andre og vi trenger ingen andre. Det er det foredlingen i 3d har gjort med oss, at vi forstår dette - vi har innsikt. Jeg tror det er dette som er så vrient å begripe for mange. Det er stikk i strid med hvordan vi er oppdratt til å forstå en byggeprosess. Men det var 3d sin prosess ...

Det er gjennom prosessen i 3d, mørke forvandler seg til lys - eller vi forvandler det til lys - eller innsikt. Det er som å ta alt mørke opp i vaskestampen og bearbeide det med vann og vaskemidler (følelser - forståelse.) Etter mange dagers tørke i sola (eoner i 3d), blir det bleket og hvitt og forvandlet. Og vi utvikler oss proporsjonalt. Vi fantaserer oss videre. Det er metoden. I denne prosessen avsluttes tida i vaskebaljen - den dualistiske opplevelsen. Vi trenger den ikke lenger. Vi forstår nå, at dualiteten var springbrettet vi trengte for å komme tilbake til Helheten med vår produksjon av Lys.

Ingen kommentarer: