lørdag 9. april 2011

Gjenfødsel - Vi er vår egen jordmor!

Jorda er forskjøvet i banen, ikke bare rundt Sola, men også i forhold til den store Sentralsola eller det Galaktiske Senteret. Jorda har dermed også flyttet seg i sin sykliske bane ut av den gamle tidslinja som fører mot ødeleggelse, og inn i den nye, kreative manifestasjonen i tråd med den guddommelige vilje og guddommelige kreativ intelligens. Det kollektive bevissthetsskiftet har skapt en god del turbulens på Jorda, da planeten har beveget seg gjennom 'tids-faser' og inn i den nye femte dimensjons tidslinje og innpasset i galaksen.

De nye energiene som flommer inn over planeten er fylt med det nye - Shekinah Light - feminin energi av ubetinget kjærlighet og medfølelse. Å integrere de nye energiene kan være en slitsom prosess, de skal gå dypt i energien i den fysiske kroppen. Når Shekinah-energien er kommet på plass er det også fritt fram for mirakler å manifestere seg. I den gamle energien var hovedsaken å fokusere på seg selv og sine behov, fordi det var snakk om å overleve (som aspekt.) Nå er det fellesskapets behov som er i fokus (det er én Kropp.) Vi går fra Jeg til Vi. Energien i 5d er innrettet mot fellesskap og samspill, slik at det gamle paradigmet ikke har vekstmuligheter i denne energien.

Menneskene skal nå lære å gi ubetinget kjærlighet, det vil si, gi uten forventninger om å få noe tilbake. Det gamle paradigmet skal raderes bort nå, ingen trenger å omgi seg med grådighet lenger, da overfloden sørger for overlevelse for alle - og hver enkelt har like stor adgang til denne. Vi skal nå forstå oss som kosmiske lysvesener med medfødte rettigheter - hvor også retten til å gi er like naturlig som retten til å få. Nye sider ved mennesket vil komme fram. Etter hvert som vi oppfatter oss som direkte lys-vesener, forstår vi også bedre betydningen sola har for vår eksistens. Og vi vil forstå poenget med kroppene vi har utenom den fysike kroppen. De har alle en funksjon.

I halvannet år enda vil det være sterk lysstråling utsendt fra Sola, eller fra annet lys-utslipp. Lyskroppen har gjennomgått en intens utvikling det siste ti-året, ved at det er blitt overført en mengde sollys-koder. Dette er oppvåkningen av den opprinnelige Blåkopien for menneskelig perfeksjon og inkluderer strukturen i Lyskroppen. Lyskroppen er skapt for å være kanalen for lyssendinger fra de åndelige kildene, og med utviklingen av lyskroppen kan vi absorbere intense strålings-utslipp uten å skade den fysiske kroppen. Det er et finmasket samspill mellom de to kroppene, forstår vi.


Se her om meditasjon og aktivisering: http://starchildglobal.com/

Ingen kommentarer: