torsdag 21. april 2011

Ukentlig budskap - Detaljer i fokus

Weekly Message
21 februar til 27 februar
http://www.akashictransformations.net/mc/page.do?sitePageId=116019


Ukentlig budskap - denne uka står detaljene i fokus. Nå trengs det årvåkenhet. Få med deg det som skrives eller uttales med 'små skrift'. Ny informasjon kommer når du minst venter det. Lykke til.


21 februar til 27 februar
Det er en reell følelse av ekspansjon denne uken, og mange av dere merker at dere fokuserer på detaljer - enten fordi detaljene synes å skli bort fra deg og du mister kontrollen, eller fordi detaljene plutselig bli svært viktig og relevant. Men om du føler deg god eller dårlig vedrørende detaljene i livet, så er det viktig å være oppmerksom på dem.

Lytt nøye til hva folk sier og legg merke til nyansene i tonefallet. Legg merke til detaljene i budskapet deres. Når du leser noe, les sakte og merk deg detaljene. Når du går inn i et rom, se deg rundt og legg merke til detaljene. Bare ta hensyn til den "fine print" i livet ditt.

Det er viktig informasjon som strømmer gjennom dere alle akkurat nå. Det er så mye energi som beveger seg gjennom planeten Jorda, og beveger seg gjennom alle sammen. Du er forbundet med Akashic Records sterkere enn noen gang, så denne informasjonen strømmer gjennom og du vil lett kunne bruke den i månedene som kommer.

Denne uken forkuserer du på detaljer og plukker opp de manglende bitene. Pass på at du forstår å stille spørsmål, for å få fylt ut de tomme feltene. Sørg for at du tar vare på de uferdige elementene på listen din.

Ingen kommentarer: